Δυστυχώς επιβεβαιώνεται: Έχασε τη μάχη ο νεαρός που μεταφέρθηκε από την Αμφιάλη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μαχαιρωμένος

fasismΚάτω από συνθήκες που δεν είναι ακόμη εξακριβωμένες, ένας νέος 30 περίπου ετών έχασε απόψε τη ζωή του.

Πληροφορίες από το twitter και το facebook αναφέρουν ότι έβλεπε τον αγώνα σε καφετέρια στην περιοχή της Αμφιάλης όταν εντοπίστηκε από ομάδα μαυροντυμένων με σχέσεις με την ακροδεξιά οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει λόγω της αριστερής και αντιφασιστικής του δράσης.

Αυτό που δυστυχώς είναι πλέον σίγουρο, είναι ότι έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Θα επανέλθουμε

0 απαντήσεις στο “Δυστυχώς επιβεβαιώνεται: Έχασε τη μάχη ο νεαρός που μεταφέρθηκε από την Αμφιάλη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μαχαιρωμένος”

  1. Το όνομα του δολοφονημένου από χρυσαυγίτη είναι Παύλος Φύσσας. Ήταν γνωστός και στο χώρο της μουσικής hip-hop ως Killah-P (από το Killah Past).
    Δεν ισχύει η πληροφορία που αναφέρουν διάφορα σάιτ ότι ήταν μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Ήδη διάφορα ΜΜΕ προσπαθούν να ‘συμψηφίσουν’ τη φασιστική δολοφονία με άσχετες συμπλοκές που αναφέρουν ότι έγιναν στο Μοναστηράκι παρουσιάζοντάς τις παράλληλα.
    Στο σημείο της δολοφονίας έχει μαζευτεί κόσμος ενώ για το απόγευμα στις 6.00 έχει καλεστεί συγκέντρωση (Παναγή Τσαλδάρη και Ξάνθου). Συγκέντρωση έχει καλεστεί στις 6.00 και στην Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *