Εργα αντιπροέδρου “σοσιαλιστικής” κυβέρνησης

Είναι αδιανόητο, ξεφεύγει και από την πιο διεστραμμένη φαντασία αν ισχύει αυτό που γράφει πρωτοσέλιδα το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει η φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη, ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος: «Ενέκρινε μελέτη αξίας 20 εκατ. ευρώ που θα αναλάβουν ιδιώτες για να δει ποιες υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου θα βάλουν λουκέτο»!!! 

Θα διαβάσουμε το δημοσίευμα και θα επανέλθουμε γιατί τώρα περιοριζόμαστε στο «καρεδάκι» που έχει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα. Θα σχολιάσουμε αναλυτικά το δημοσίευμα και θα είμαστε και εμείς απ’ αυτούς που αποσκοπούν «να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους», όπως χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος όσους αναγνώστες τις ιστοσελίδας του Τριανταφυλλόπουλου έγραψαν επικριτικά λόγια για το πρόσωπο του. Και θα έχει δίκιο, το κυβερνητικό στέλεχος σύμφωνα με την «λογική» του, αφού πυλώνες του αστικού κράτους και πολιτεύματος είναι το πολιτικό προσωπικό που ξεπουλάει κάθε δημόσια περιουσία για να θησαυρίζουν ντόπιοι και ξένοι καπιταλιστές, που κατεδαφίζει κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους που έχει απομείνει προς μεγάλη ικανοποίηση μιας δράκας κεφαλαιοκρατών.

0 απαντήσεις στο “Εργα αντιπροέδρου “σοσιαλιστικής” κυβέρνησης”

  1. Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010
    Πρόταση προς Έλληνες bloggers…
    Μετά τη χθεσινή πράξη …λατρείας του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης προς ΟΛΟΥΣ μας, τα blogs της Χαλκιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και προβοκάτορας (ως ελάχιστο φόρο τιμής) προτείνουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες bloggers:
    Να ανακηρυχθεί η χθεσινή μέρα (3η Δεκεμβρίου), σε «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Θεόδωρου Πάγκαλου» !!!
    (έτσι κι αλλιώς τόσες …γελοίες Παγκόσμιες Ημέρες» γιορτάζουμε) Αυτή θα έχει και …ειδικό βάρος !!!
    Διαδώστε το.
    Βάλτε σε όλα τα blogs το «έμβλημα» του μεγάλου …εραστή των bloggers (και των ανώνυμων σχολιαστών)…
    Άντε λέμε, γιατί αργήσαμε κιόλας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *