Ακυρώνεται η συναυλία του Θ. Μικρούτσικου λόγο της Δολοφονίας του Π.Φύσσα

music-thanos-mikroutsikos-panta-gelastoi-kai-gelasmenoiMε τη συναυλία τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο θέατρο των βράχων, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου, θα ολοκλήρωναν τη φετινή περιοδεία της παράστασης. «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

Λόγω όμως της Ναζιστικής  δολοφονίας του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα ακύρωσαν τη συναυλία και έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση μη πραγματοποίησης συναυλίας Θάνου Μικρούτσικου – Μανώλη Μητσιά – Γιάννη Κότσιρα – Δημήτρη Μπάση – Ρίτας Αντωνοπούλου στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 23/9/2013.

Σκοπεύαμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή θριαμβευτική περιοδεία της παράστασης “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι” με μια συναυλία γιορτή στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Τα τελευταία γεγονότα στο Πέραμα, στο Μελιγαλά και ιδίως η άγρια δολοφονία του συναδέλφου Παύλου Φύσσα από ναζιστές δολοφόνους της «Χρυσής Αυγής», μας πλημμύρισαν όλους με θλίψη και οργή. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για την μνήμη του Παύλου Φύσσα είναι εκείνο το βράδυ να μην γίνει γιορτή και ο ήχος μας να σιωπήσει. Το περισσότερο είναι η καθημερινή επαγρύπνηση ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό. «Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού». Σ΄ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

– Θάνος Μικρούτσικος , Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια: Η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

1. Για όσους αγόρασαν απο το internet- viva.gr με πιστωτική κάρτα: τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στην κάρτα τους απο τη Viva.

2. Για όσους αγόρασαν εισιτηρια απο τα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και απο τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Βύρωνα: την ημέρα της συναυλίας Δευτέρα 23/9 απο το ταμείο του Θεάτρου Βράχων ώρα 19.00-22.30 με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *