Βρέθηκε γιάφκα;

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες (δέστε το βίντεο) που μιλούν για «ευρήματα» σε σπίτι στα Εξάρχεια και σε γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη.
Καθεστηκυία ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανακάλυψη γιάφκας της «Σέχτας Επαναστατών», που περιείχε βαρύ οπλισμό και την σύλληψη μελών της οργάνωσης.
Ας μην δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα παπαγαλίζουν οι δημοσιοκάφροι, τσιράκια της αντιτρομοκρατικής, και ας περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Απ’ ότι λένε οι μπάτσοι και το μεταφέρουν τα δημοσιοκαφρικά τους φερέφωνα οδηγήθηκαν σ’ αυτές τις συλλήψεις μετά το επεισόδιο που έγινε την Παρασκευή στην Καλιθέα που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη τριών ατόμων (ενός Γεωργιανού και δύο Ελλήνων).

0 απαντήσεις στο “Βρέθηκε γιάφκα;”

  1. Σε φιάσκο εξελίσσεται η εξάρθρωση της "Σέχτας Επαναστατών" που κατάφεραν χθες ο Πάνος Σόμπολος με τους βοηθούς του Βαγγέλη Γκαιντέ και Μίνα Καραμήτρου.

    Τα αστυνομικά παπαγαλάκια του χαζοΜέγκα της Μανωλίδου, της Σκορδά και των επιδέξιων αγοριών του Πέτρου Μπούτου, μετατράπηκε τις τελευταίες ώρες σε "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΣΑΝΕΛΕ" με αποτέλεσμα σήμερα που τα λαγωνικά δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, παρά μόνο το DNA σερβιέτας της εικονιζόμενης τρομοκράτισας με αντίστοιχη σερβιέτα που βρέθηκε στη Σπιναλόγκα και εικάζεται ότι ανήκει σε πρωταγωνίστρια της σειράς, να γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους και την ανυποληψία των εκδοτών-ιδιοκτητών του καναλιού.

    Αν μέσα στις επόμενες ώρες η Αστυνομία δεν προχωρήσει σε ανακοινώσεις σημαντικών στοιχείων που ν αποδεικνύουν ότι εξάρθρωσαν τη ΣΕΧΤΑ, θα μιλάμε για μια ακόμη παρωδία της Ασφάλειας σε αγαστή συνεργασία με τα σεσημασμένα αστυνομικά παπαγαλάκια!

    Aει σιχτίρ ρε…

    http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3829

  2. Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της αστυνομίας στη Φοιτητική Λέσχη

    ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙA – ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ
    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμες πραγματοποίησαν στις 5 σήμερα το απόγευμα επιχείρηση στον υπό κατάληψη χώρο που στεγάζεται στη Β΄ Φοιτητική Εστία, η οποία βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ….

    Oι άνδρες της ΕΛΑΣ διξάγουν αυτήν την ώρα έρευνες στον χώρο μετά από πληροφορίες ότι ορισμένοι από αυτούς που διαμένουν εκεί συμμετείχαν στην πρωινή επίθεση στο φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ καθώς και σε άλλα ποινικά αδικήματα που αφορούν στην Νομική Σχολή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν προσαγωγές περίπου 8 ατόμων, ενώ έχουν εντοπιστεί και 2 αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία εικάζεται ότι προέρχονται το ένα από την πρωινή επιδρομή και το δεύτερο από μια παρόμοια επίθεση που είχε γίνει στις 17 Νοεμβρίου. Από την αστυνομία διευκρινίζεται ότι ο χώρος δεν προστατεύεται από το πανεπιστημιακό άσυλο.

    thessaloniki-dialogos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *