Απομονώστε τα τάγματα εφόδου της Νεοναζιστικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Καταδικάστε την εγκληματική δράση τους.

images_167Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974

Απομονώστε   τα τάγματα εφόδου
της  Νεοναζιστικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Καταδικάστε την εγκληματική δράση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου καταγγέλλει την προοδευτικά αυξανόμενη βία της Χρυσής Αυγής ενάντια στους μετανάστες, τους συνδικαλιστές, τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, τους αντιφασίστες νεολαίους.

Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34 χρονου νεολαίου, προχτές στο Κερατσίνι, από τους  φασίστες της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, που δεν ήταν μια μεμονωμένη εγκληματική πράξη,  είχε προηγηθεί η χυδαία και προκλητική επίδειξη βίας στο Μελιγαλά και η οργανωμένη επίθεση βίας ενάντια σε μέλη της ΚΝΕ και στελέχη των ταξικών σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος.

Η μέχρι τώρα τραμπούκικη δράση της Χ.Α., ιδιαίτερα των τελευταίων ημερών, φανερώνει περίτρανα πως αντίπαλος της είναι το εργατικό λαϊκό κίνημα και όχι το σάπιο σύστημα, όπως διατείνεται.

Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, αποθρασυσμένα, από την ανοχή του συστήματος-κύκλοι του οποίου τους παρέχουν οικονομική,  ηθική και πολιτική υποστήριξη-  χτυπούνε τώρα σε εργατικές γειτονιές, με στόχο να σπείρουν το φόβο, να τρομοκρατήσουν και παραπλανήσουν τους εργαζόμενους που αγωνίζονται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική ενίσχυσης του κεφαλαίου και των κεφαλαιοκρατών.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους νέους  να απομονώσουν -σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε σχολείο και σχολή, σε κάθε λαϊκή γειτονιά- τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, τους απόγονους των ναζί και των δωσίλογων, τους νοσταλγούς της δικτατορίας,

Καλούμε τους εργαζόμενους να απορρίψουν την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δυο άκρων, που πλασάρουν κύκλοι της Ε.Ε. και κυβερνητικά στελέχη, θεωρία που επιχειρεί να ταυτίσει τους θύτες με τα θύματα, τον οργανωμένο πολιτικό και συνδικαλιστικό αγώνα,  με την εγκληματική δράση της Χ.Α.

Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου, να πρωτοστατήσουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται ενάντια στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  του «Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ                                ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *