Υπάρχει «Λαγός» στα τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

roupakias_nedasAν πραγματικά αληθεύουν οι πληροφορίες που βλέπουν  το φως της δημοσιότητας  στο  σημερινό τύπο, η εντολή για το δολοφονικό χτύπημα στον Π. Φύσα δόθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής το οποίο έχει την επιτελική καθοδήγηση στο  Τάγμα εφόδου της Νίκαιας, μέλος του οποίου είναι και ο  Χρυσαυγίτης δολοφόνος  Ρουπακιάς.

Σύμφωνα  δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος»,το οποίο αναπαράγουν και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την εξέταση του τηλεφώνου του Ρουπακιά προκύπτει, ό,τι κατά το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονική ενέργεια,  ο Ρουπακιάς, δέχθηκε και έκανε κλήσεις και sms, από και προς άτομα που ανήκουν ακόμη και στην κεντρική καθοδήγηση της Ναζιστικής Οργάνωσης.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας , επικοινώνησε με τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης  της Νίκαιας Γ. Πατέλη, ο οποίος, λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία, είχε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον βουλευτή του νεοναζιστικού κόμματος Γιάννη Λαγό.

Να τονίσουμε επίσης πως με Χθεσινή του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα πρώην μέλος της Ναζιστικής συμμορίας στην ΤΟ της Νίκαιας κάνει πλήρη αναφορά στη δομή και τη λειτουργία της οργάνωσης και των ταγμάτων εφόδου στη Νίκαια και τον Περαιά, κατονομάζοντας ως επιτελικούς καθοδηγητές στους σχεδιασμούς, τους Πατέλη και Λαγό.

Να θυμίσουμε ακόμα πως ο Ναζιστής βουλευτής Λαγός ήταν αυτός που μαζί με τον Η. Παναγίωταρο  μέσα από τη ζώνη του Περάματος ανήγγειλε την δολοφονική επίθεση της συμμορίας ενάντια στα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *