Καταγγελία από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Βόλου

   Η καταγγελία είναι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μας έρχεται από τον Βόλο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση η δολοφονική μανία των μηχανισμών καταστολής απέναντι στους διαδηλωτές ήταν πρωτοφανής και «από θαύμα δεν θρηνήθηκαν θύματα».

«Καταδικάζουμε την απροκάλυπτη κρατική τρομοκρατία εκ μέρους της αστυνομικής διεύθυνσης Βόλου η οποία δεν δίστασε να ρίχνει συνεχώς χημικές οβίδες στην πορεία και ειδικά στα μαθητικά
μπλοκ.
Προκαλεί οργή η δήλωση του Διευθυντή Ασφάλειας Καραϊσκου ότι η μαζική ρίψη ασφυξιογόνων στη συμβολή των δρόμων Ιάσονος με Ιωλκού και το άγριο ξυλοκόπημα στη συνέχεια σε πεσμένους διαδηλωτές, γονείς και μαθητές, οφείλεται σε “επίθεση κατά των ΜΑΤ” την ώρα που η πορεία πορευόταν μαχητικά, αλλά ειρηνικά, προς το Θόλο μέσω παραλιακής.

Γνωρίζει ο συγκεκριμένος κρατικός αλήτης ότι μία από τις ασφυξιογόνες οβίδες των “αμυνόμενων” πάνοπλων ΜΑΤατζήδων έπεσε πάνω στο κεφάλι 12χρονου κοριτσιού, το οποίο αν και έπρεπε να διακομιστεί τάχιστα στο νοσοκομείο για ράματα ξυλοκοπιόταν μαζί με τη μάνα του;», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

0 απαντήσεις στο “Καταγγελία από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Βόλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *