ΕΛ(ληνικό) Α(συλο) Σ(αλταρισμένων)

Εχουν περάσει πάρα πολλοί μήνες από τότε (27/2/2009) που έγινε το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» που έλεγε:
«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι “κακώς φέρουν όπλο”. Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».
Με απλά λόγια, αν το δούμε αναλογικά, συνολικά 3.000 μπάτσοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!!

Ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε στην συνέχεια. Το μόνο που ξέρουμε ήταν ότι αμέσως προέκυψαν αντιδράσεις από μπατσοσυνδικαλιστές και σε λίγο καιρό αυτά τα ψυχομετρικά τεστ σταμάτησαν.

Αυτό επίσης που γνωρίζουμε είναι ότι καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα ενέργειες μπάτσων που μόνο σαλταρισμένα άτομα μπορεί να τις κάνουν.

Μόλις πριν μερικές μέρες διαβάζαμε για τους «Κοτζαμάνηδες της Ελληνικής αστυνομίας».

Ακολουθεί η καταγγελία στελέχους του Συνασπισμού ότι οι μπάτσοι τους «προειδοποιούσαν» ότι  «Είστε οι νέοι Γρηγορόπουλοι» (Πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι κάποιος που απευθύνει τέτοια «προειδοποίηση;;;!!!) ενώ χθεσινό  δημοσίευμα του Σταύρου Θεοδωράκη κάνει αναφορά για  απόπειρα ανθρωποκτονίας από άλλο μπάτσο, συμπεριφορά που μπορούσε να δείξει μόνο ένα άτομο με σοβαρές ψυχικές διαταραχές.

Αναδημοσιεύουμε αυτό το κείμενο:

Κυριακή μεσημέρι στο Γκάζι. Ένας άντρας περπατάει με την γυναίκα του, το 2 μηνών μωρό τους και την αδερφή της γυναίκας του. Κόσμος πολύς στα πεζοδρόμια και η παρέα πατάει και λίγο στο οδόστρωμα. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει παράνομα στο δρόμο και δείχνει να αδιαφορεί και για τον κόσμο αλλά και για το ότι είναι αντίθετο στην κίνηση.

Ο άντρας της ιστορίας βλέποντας ότι το αυτοκίνητο θα πέσει πάνω τους τραβάει την αδερφή της γυναίκας του, φωνάζοντας «πρόσεξε μη σε πατήσει ο ηλίθιος». Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, ο οδηγός πετάγεται έξω κρατώντας αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. Όλοι σαστίζουν – ακόμη και η συνοδηγός του – αλλά όταν συνέρχονται είναι αργά. Ο οδηγός καρφώνει τον άντρα τρεις φορές στο πρόσωπο (πίσω από το αυτί, στο μάγουλο και στο φρύδι). Ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά αντιδρά και συλλαμβάνει τον «θερμόαιμο» ο οποίος είναι (τι λέτε;) ειδικός φρουρός της Αστυνομίας!

Θέλετε και τη συνέχεια; Ο ειδικός φρουρός κάνει αμέσως μήνυση για εξύβριση (μήπως και θολώσει τα νερά) και μετά ακολουθεί ο τραυματισμένος άντρας ο οποίος ασκεί τη μήνυση από το ράντζο του νοσοκομείου!

Πριν αρχίσουμε τα σχόλια έχει κάποια πειστική απάντηση η Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Γιατί καλή η δικαιολογία περί του διαταραγμένου αστυνομικού που δρα φοβισμένος νύχτα στα ταραγμένα Εξάρχεια (αν και κανείς ούτε το δικαστήριο την πίστεψε) αλλά μεσημέρι Κυριακής, στο Γκάζι, αντίθετα στο δρόμο και τελικά επίθεση στα όρια ανθρωποκτονίας , τι ελαφρυντικό μπορεί κανείς να βρει;

Τα ονόματα βέβαια είναι στη διάθεσή μας αλλά τι σημασία έχουν; Εξηγήσεις χρειάζονται. Και πράξεις βαθιές στο σώμα της αστυνομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *