Φασιστική ΔΟΛιοφθορά

κατάλογος«Επιπλέον κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη ΓΑΔΑ, καλούν κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς».

Με αυτή την παράγραφο κλείνει η σημερινή ανάρτηση  στο ηλεκτρονικό “Βήμα” που ενημερώνει ανά χρονικά διαστήματα τους αναγνώστες της για τις εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις των πρωτοκλασάτων της  Ναζιστικής συμμορίας.

Αυτοί που διαφήμισαν,εξέθρεψαν και φιλοξένησαν το φασιστικό έκτρωμα στις σελίδες και τα στούντιο του μαγαζιού τους, άθλιοι καιροσκόποι και  θιασώτες της θεωρίας των δύο άκρων, με ανυπόστατα ψέματα όπως πάντα,προσπαθούν και πάλι να παρουσιάσουν τις οργανώσεις της αριστεράς ,ό,τι κάνουν κάλεσμα στα μέλη τους για συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ.

Γιατί άραγε;

Μα για να«πανηγυρίσουν» και να συγκρουσθούν με το άλλο άκρο,τους 300 ελεεινούς και αμετανόητους υποστηρικτές της παραλίγο κυβερνητικής  συμμαχικής συμμορίας της ακροδεξιάς κυβέρνησης  του Σαμαρά.

Από το πρωί λοιπόν το κάλεσμα της αριστεράς και δεν παραβρέθηκε μέχρι τώρα ούτε ένας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της!

Αυτή η αριστερά που μαζί με τις αντιφασιστικές οργανώσεις και τις συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου,γέμισε τους δρόμους του Κερατσινιού,της Αθήνας  και των άλλων πόλεων της χώρας  με εκατοντάδες  χιλιάδες αγωνιστές που έστειλαν το ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα στην εξουσία, δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε έναν στην δήθεν συγκέντρωσή της .

Αυτή η αριστερά που δεκάδες και εκατοντάδες φορές με τα μέλη της και τους αγωνιστές της, γέμισε το δρόμο έξω από το στρατηγείο της καταστολής υπερασπιζόμενη τα θύματα της κρατικής βίας, δεν κατάφερε να «στείλει» ούτε έναν,στην αντισυγκέντρωση της φυλλάδας του άθλιου συγκροτήματος του αστικού επιτελείου.

Να είναι σίγουροι πάντως πως αυτή την αριστερά με τα όποια προβλήματα και τις ανεπάρκειές της, οι «κύριοι» του αμαρτωλού ΔΟΛ, θα την βρίσκουν μπροστά τους εναντία στον κοινωνικό πόλεμο και το φασισμό,ακόμη και στο άθλιο συγκρότημά τους

β.ariaditis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *