Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής μιλάει απαξιωτικά για τους γονείς του Παύλου Φύσσα

KALANΓράφει ο kokkiniotis

Μεγάλο θράσος έχει ο αντιπροέδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής.

Στην εκπομπή των Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου στο ραδιόφωνο του ALPHA, μίλησε προσβλητικά για τη μητέρα και τον πατέρα του δολοφονημένου από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα ζητώντας τους «να πάψουν να μιλάνε».

Όπως μπορείτε να ακούσετε, είπε:

“Ο πόνος είναι βουβός, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα να πάψει να μιλάει. Ο πόνος του πατέρα και ιδιαίτερα της μάνας, καλά είναι να είναι βουβός. Τελείωσε, τελεία, δεν λέω τίποτε άλλο. Ο πόνος είναι βουβός, όταν πονάει η μάνα μόνο κλαίει, τίποτ’ άλλο”

Μάλιστα! Θα τους εξηγήσει ο Καλαντζής πώς πρέπει να πενθούνε.

Πέρα από την προφανή ασέβεια, πέρα από το γεγονός ότι οι γονείς χάσανε το παιδί τους και όχι τα πολιτικά τους δικαιώματα, υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότερο.

Όπως δείχνουν πια με κραυγαλέο τρόπο οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, ήταν γνωστοί στο κράτος και την κυβέρνηση οι εγκληματικοί σχεδιασμοί της Χρυσής Αυγής που ήδη χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση από το 1987.

Θάπρεπε λοιπόν μάλλον, αυτός να εξηγήσει στην αξιοπρεπή στον πόνο της μητέρα, γιατί αφήσανε να γίνουν όλα αυτά τα εγκλήματα, γιατί έπρεπε η ίδια να χάσει το παιδί της.

Αν δεν έχει κάτι να της απαντήσει σε αυτό, θάπρεπε εκείνος να σωπάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *