Παζάρι αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους

Ο Σύλλογος Ιντιφάντα και η δημοτική κίνηση Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου οργανώνουν παζάρι αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους. Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκέμβρη (από τις 10:00 πμ έως τις 5:00 μμ) στον πεζόδρομο της πλατείας “Γαρδένια” (μπροστά από τον κινηματογράφο Αλέκα).
Όσα έσοδα προκύψουν από την εκδήλωση θα δοθούν στην οργάνωση υπεράσπισης των Παλαιστινίων πολιτικών κρατούμενων Addameer .
Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από οχτώ χιλιάδες Παλαιστίνιοι αγωνιστές βρίσκονται στα Ισραηλινά κάτεργα, σε συνθήκες που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.

 Όσοι και όσες θέλετε να βοηθήσετε την προσπάθεια μας κι έχετε αντικείμενα (βιβλία, παιχνίδια, είδη δώρων) που είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρειάζεστε πλέον (αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο), παρακαλούμε να τα φέρετε είτε στο Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, Εξάρχεια (Κυριακή 1:00μμ -5:00μμ, Δευτέρα Πέμπτη 6:00μμ-8:00μμ), είτε στα γραφεία του Κινήματος στην Πόλη, Καλλιστράτους 28-30 και Τραυλαντώνη γωνία (πρέπει όμως να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 6937 8512998).

Το παζάρι αλληλεγγύης δεν είναι έκφραση φιλανθρωπίας, αλλά κίνηση έμπρακτης πολιτικής στήριξης στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη. Τα 1080 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το προηγούμενο παζάρι αλληλεγγύης του Συλλόγου Ιντιφάντα στις 2 Οκτωβρίου στην Καισαριανή, παραδόθηκαν ήδη στο Παλαιστινιακό χωριό Νάμπι Σάλεχ.

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *