Tους αφήνουν ελεύθερους για τη λογική των άκρων

4a8295948b21bd32496a98e1df59199c_XLΕλεύθεροι  με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν σύμφωνα με τη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων σήμερα το πρωί, οι  υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης Παναγιώταρος και Μίχος, ενώ προφυλακιστέος θα παραμείνει ο Γ. Λαγός. Στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε ακόμη απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και επιπλέον εγγύηση 50.000 ευρώ.

«Καθαροί σαν κρύσταλλα» σύμφωνα με τη δήλωση του Η.Παναγιώταρου οι καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, μέσα και έξω από το ναό της δημοκρατίας και με τη στήριξη των ευαγών χορηγών των ΜΜΕ, θα μπορούν όπως και πρώτα να διαφημίζουν τη «προσαρμοσμένη» στα καινούρια πλαίσια Εθνική τους δράση.

Δεν χωράει αμφιβολία από μέρους μας πως η σιγουριά με την οποία η κυβέρνηση των συνεταίρων μιλούσε για την μη προσφυγή στις κάλπες, έδειχνε απροκάλυπτα την πολιτική παρέμβαση στο έργο της κατά τα άλλα ανεξάρτητης δικαιοσύνης  και ήταν φανερό και στον πλέον αδαή, πως η υποθέση δίωξης της Χρυσής Αυγής, συνεργούντων  όλων των θεσμών και των πυλώνων της αστικής εξουσίας,ήταν καθαρά ένα σχέδιο πολιτικής εκμετάλλευσης .

Με την αίσθηση περί αίολου κατηγορητηρίου στη συνείδηση των ψηφοφόρων του Ναζιστικού κόμματος,αλλά και των συμπαθούντων δεξιών οπαδών που αποσκιρτούν από το κόμμα της Ν.Δ, ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός του συνταγματικού τόξου, θα επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου περιστολή των κοινωνικών ελευθεριών, δοκιμάζοντας τις αντοχές της αστικής δημοκρατίας τους και θέτοντας  το κοινωνικό και αντιφασιστικό κίνημα μπροστά σε νέα καθήκοντα και περιπέτειες.

Ήδη σήμερα ο ακροδεξιός σύμβουλος του Ακροδεξιού Σαμαρά σε ένα άρθρο του στην  εφημερίδα Δημοκρατία,(εδώ) μας αποκαλύπτει ξεκάθαρα τον πυρήνα της πολιτικής γραμμής του κόμματος και της δικομματικής κυβέρνησης του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που δεν είναι άλλος από την ακροδεξιά ατζέντα της λαθρομετανάστευσης ,της εγκληματικότητας και της  ανομίας των αγώνων που φούντωσε και θέριεψε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής .

Μετά το σόου λοιπόν της σύλληψης των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής Ναζιστικής συμμορίας, όπως φαίνεται περνάμε στο σίριαλ του καταστρωμένου σχεδίου της πολιτικής εκμετάλλευσης των αποκαλύψεων για το έργο της από την πλευρά της ακροδεξιάς κυβέρνησης των Σαμαρά και Βενιζέλου, στα πλαίσια πάντα του διμέτωπου αγώνα για την καταπολέμηση της βίας των «δύο άκρων».

β.ariaditis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *