…Τριάντα χρόνια ναζιστής

assets_LARGE_t_420_54137499_type12128Απόσπασμα από συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα!»

Σχόλιο: Συ είπας!

Απόσπασμα από άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου 1987 (Χρυσή Αυγή τ. 26)

« …Συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από τότε που ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος στη γήινη παρουσία του […] Εχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη Εκείνου, έχουμε ανάγκη να ζωτική να τιμούμε τους ήρωες της Ιδέας μας […] Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε αρεστοί, ούτε και μας ενδιαφέρει να είμαστε αποδεκτοί ανάμεσα σε αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό. Είμαστε οι πιστοί στρατιώτες της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας και τίποτε άλλο[…]HEIL HITLER!»

Απόσπασμα από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στον ανακριτή, όπως μεταδόθηκε χθες από τον εκφωνητή του STAR: «Δεν είμαι ναζιστής, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, είμαι Ελληνας Εθνικιστής»

Σχόλιο: Προς το παρόν απλώς είναι ο υπό δικαστική διερεύνηση αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης είτε με ναζιστικό είτε με εθνικιστικό προσανατολισμό που εξάλλου δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους.

Κ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών την Παρασκευή 4/10/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *