Οικογενειακές μπίζνες- κομπίνες της οικογένειας Παπανδρέου

Για τις οικογενειακές μπίζνες- κομπίνες της οικογένειας Παπανδρέου, έχουμε γράψει αναλυτικά. Κάνουν την καβάντζα ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να φύγουν νύχτα από την χώρα

Αυτή την συγκεκριμένη δραστηριότητα όμως του πρωθυπουργικού αδελφού Νίκου, (δέστε το κατατοπιστικό βίντεο, ακριβή ρόλο του στην πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά) δεν την ξέραμε και την μάθαμε απ’ αυτά που είπε ο Βασιλάκος σήμερα σε ρ/σ και στα υπόλοιπα που πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ, Π. Καμένος, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή.

Εδώ να προσθέσουμε κάτι για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις.
Ο απερχόμενος Διευθυντή Εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκος όταν εγκατέλειπε την καρέκλα του –είναι στέλεχος της Ν.Δ και το διατήρησε για μεγάλο διάστημα το ΠΑΣΟΚ- έριξε κάποιες βόμβες. Αναφερόμενος σε συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Π. Μπεγλίτη στο «Βήμα» ο οποίος μιλώντας για τις λεγόμενες αμυντικές δαπάνες είχε πει επί λέξει: «Κάποιοι πλούτισαν εκτός και εντός Πενταγώνου», ο Βασιλάκος, τόνισε

 

«Ζητάτε από τον κ. Μπεγλίτη να σας πει ποιοί πλούτισαν. Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια»!!!!

Μετά απ’ αυτή την δήλωση του δημιουργήθηκε σάλος. Εμείς σαν μπλογκ δηλώσαμε ότι θα καταθέσουμε εναντίων του μηνυτήρια αναφορά αν περνούσε στο ντούκου αυτή η δήλωση του.

Εστω και καθυστερημένα όμως οι εισαγγελικές αρχές ξύπνησαν, ενώ ο Συνασπισμός τον κάλεσε στην βουλή να καταθέσει. Δεν ξέρουμε ποια τροπή έχει πάρει η υπόθεση του Βασιλάκου. Πιθανόν κάπου να έχει στριμωχθεί και με τις δηλώσεις του να στέλνει μήνυμα στην οικογένεια Παπανδρέου. Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *