Ο Μιχαλολιάκος “καρφώνει” τον Β. Λαμπρόπουλο ενώ δίνει τα εύσημά του σε γνωστούς δημοσιογράφους

k.TakiΚαραμπινάτο «κάρφωμα» έκανε στην απολογία του ο αρχηγός της ναζιστικής συμμορίας Ν. Μιλαλολιάκος, τούτη την φορά βάζοντας στο στόχαστρο έναν «έγκριτο» δημοσιογράφο του «Βήματος». Τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Δεν μας ξαφνιάζει αυτό. Και στο παρελθόν έχει πουλήσει αρκετούς συνεργάτες του. Έξις δευτέρα φύσις, που έλεγε κι ο Αριστοτέλης.

Όπως αναφέρει Twitter του περιοδικό UNFOLLOW με τίτλο «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης» ο Μιχαλολιάκος αναφέρει στην απολογία του «Όπως με πληροφόρησε ο αδελφός μου με την έναρξη της προανακριτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενημερώθηκε από τον δημοσιογράφο του Βήματος Βασίλειο Λαμπρόπουλο με την φράση: “Προσέξτε κύριε Τάκη γιατί ετοιμάζουν από την αντιτρομοκρατική θεαματικές συλλήψεις με τζιπ”».

Είναι φανερό ότι ο δημοσιογράφος του «Βήματος» πούλησε εκδούλευση στην Χ.Α. Λέτε να είναι τυχαίο ότι αμέσως όταν ξεκίνησε η έρευνα την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη, ο υπαρχηγός της Χ.Α. Χ. Παππάς  «με την γυναίκα του και τα παιδιά του έφυγαν από διαμέρισμά τους στην οδό Μιχαήλ Γρηγορίου 21. Μάλιστα για την μετακόμιση χρειάστηκαν τρία φορτηγά», όπως έγραψαν οι εφημερίδες τότε;

Μετακόμιση έκανε και ο βουλευτής της Χ.Α Η. Παναγιώταρος από το σπίτι στου Παπάγου που νοίκιαζε σε άγνωστη διεύθυνση.

Τι άραγε τους ανάγκασε να εξαφανίσουν ότι διατηρούσαν στα σπίτια τους; (Θα ήταν πλεονασμός να θέσουμε το ερώτημα γιατί η αστυνομία δεν τα παρακολουθούσε).

Υ.Γ. Στο ίδιο σημείο της απολογίας του ο Μιχαλολιάκος εκφράζει το παράπονο του γιατί δεν κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση οι δημοσιογράφοι Τράγκας, Κουρής, Παυλόπουλος και Σταύρος Θεοδωράκης που θεωρεί ότι τον αντιμετώπισαν σωστά και δίκαια, δίνοντας του βήμα για να ξεράσει τα εμέσματα του.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4203.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *