Ο Γ. Αυτιάς για το σχέδιο προϋπολογισμού του 2014 (Βίντεο)

imageΑπίθανοι κάποιοι βουλευτές της Ν.Δ., όπως αυτός σήμερα στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, που μόνο φιλολαϊκό δεν μας έβγαλε το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014, που κατατέθηκε σήμερα στην βουλή.
Και όταν ο παρουσιαστής της τηλεόρασης του Σκάι του ανέφερε με νούμερα την νέα οικονομική αφαίμαξη που θα έχουν τα λαϊκά στρώματα αυτός ήταν … άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. (Δείτε το βίντεο).

Δεν μίλησε κανένας στον νεοδημοκράτη εθνοπατέρα ότι πλατιά λαϊκά στρώματα είναι ένα βήμα πριν την εξαθλίωση; Δεν περνάει 24ωρο που να μην οδηγηθεί συμπολίτης μας στο θάνατο χτυπημένος από τις σφαίρες της φτώχειας και της ανέχειας που τον οδηγούν στην αυτοχειρία. Μόλις προχτές μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής του Πανεπιστημίου Αθηνών διαπίστωσε σημαντική αύξηση των σοβαρών καταθλιπτικών επεισοδίων από το 2011 έως σήμερα, σε ποσοστό πάνω από 50%, με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Δεν είδε χθεσινό δημοσίευμα φυλλάδας που έκανε λόγο ότι περισσότερα από 122.000 μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος όσων χρωστούν στην Εφορία ασκήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο ενώ το υπουργείο οικονομικών απειλεί με φυλάκιση άλλους 18.300 οφειλέτες;

Δεν πήρε το μάτι του την είδηση ότι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σε λίγες μέρες θα βυθιστούν στο σκοτάδι αφού οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην ΔΕΗ έφτασαν τα 1,3 δις ευρώ;

Και καλά, ο δεξιός εθνοπατέρας είναι αναγκασμένος να λέει τέτοιες μπαρούφες. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς παρακολουθούμε μοιρολατρικά μια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που μας εξαθλιώνει.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/2014_7.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *