Καταθέσεις που καίνε την ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο)

1378548_432104346910014_1208994827_nΣυνωστισμός από πρώην και νυν χρυσαυγίτες, που ξαφνικά μετανόησαν για την ένταξη τους στην ναζιστική συμμορία και σπεύδουν να δώσουν καταθέσεις καρφώνοντας τους πρώην συναγωνιστές τους για την εγκληματική τους δραστηριότητα. (Αν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα).

Μέχρι τώρα έχουν δώσει καταθέσεις πέντε προστατευόμενοι μάρτυρες και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένονται τουλάχιστον άλλοι δέκα.
Τα όσα λένε δεν καιν μόνο τους έξι υπόδικους βουλευτές της Χ.Α αλλά σήμερα πρόσθεσαν σ’ αυτούς άλλους τρεις.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από την έναρξη της ποινικής δίωξης της Χ.Α τρεις βουλευτές της είναι προφυλακισμένοι, τρεις είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και τρεις είναι ακόμα κατηγορούμενοι και ζητείται η άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Και τα στοιχεία που προκύπτουν σε βάρος των βουλευτών της ναζιστικής συμμορίας είναι συγκλονιστικά, όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε. Όχι μόνο για την δολοφονία του Π. Φύσσα που υπάρχει κατάθεση ότι ο Η. Κασιδιάρης ήταν ενήμερος ότι πρόκειται να διαπραχτεί φόνος κάτι που είχε εγκρίνει ο Ν. Μιχαλολιάκος και τον Γ. Λαγό να έχει δώσει εντολή να δολοφονηθεί ο αντιφασίστας μουσικός. Αλλά και για ανάλογες εντολές δολοφονίας που είχαν δοθεί για πρώην μέλη της Χ.Α όπως για τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο και τον Πλαπούτα (φερόμενο ως πρώην «λοχαγό» της Χ.Α).

Επίσης άλλος μάρτυρας καταθέτει ότι ο βουλευτής Ν. Μίχος έκανε εμπόριο όπλων, και επειδή ήταν κρεοπώλης εκπαίδευε χρυσαυγίτες «στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών, για το λόγο δε αυτό πραγματοποιούνται σε μαντριά περιοχών της Αττικής και στη Μαλακάσα και αλλού εκπαιδευτικές μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες προκειμένου να διδαχθεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα»

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2367.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *