Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε

 Δ  Ε  Ν     Π  Λ  Η  Ρ  Ω  Ν  Ο  Υ  Μ  Ε


Ω  Σ     Ε  Δ  Ω     Φ  Τ  Α  Ν  Ε  Ι     Π  Ι  Α

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Διαβάστε τι δήλωνε τον Οκτώβρη του 2010 (θυμάστε παραμονές εκλογών) η Super Star Ελευθερία Τοκατλίδη Πρόεδρος Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου.
«Το κόστος ανά παιδί έχει μειωθεί κατά 50%» σε σύγκριση με άλλες χρονιές και συνεχίζει «οπότε παραλάβαμε τα ηνία του ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου). Ακούγεται παράδοξο σε μία εποχή όπου τα κόστη ανεβαίνουν κατακόρυφα εξαιτίας της γενικευμένης κρίσης που διέρχεται η οικονομία μας. Εντούτοις, ο εξορθολογισμός των εξόδων συντήρησης των σταθμών μέσα από τον επισταμένο έλεγχο και την πλήρη καταγραφή όλων των δαπανών κατέστησε εφικτό το χαμηλό κόστος τροφείων. Με πνεύμα εξορθολογισμού των δαπανών καταφέραμε να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του Νομικού Προσώπου μηχανογραφώντας τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. Έτσι καταφέραμε από τη μία να ελέγξουμε μία σειρά από σπατάλες που υπήρχαν με μία αύξηση οριακή της τάξης του 10% ».

Αυτή που δήλωνε τα παραπάνω ζητούσε εκείνη την περίοδο, από τον κόσμο του Χαϊδαρίου την ψήφο του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το δεξιό ψηφοδέλτιο του Μαραβέλια.
Την Δευτέρα 13 Δεκέμβρη νύχτα όπως θα λέγαμε όλοι εμείς που θέλουμε να ζούμε αξιοπρεπώς και δύο μέρες πριν την μεγαλειώδη απεργία στης 15 Δεκέμβρη, η Τοκατλίδου και η παρέα της αποφάσισαν, από 1/1/2011 αύξηση των τροφείων των παιδικών σταθμών Χαϊδαρίου κατά 40%. Αν δεν γίνουν οι αυξήσεις θα κλείσουν κάποιοι παιδικοί σταθμοί διεμήνυσε. Αυτό είναι πολιτικό σκάνδαλο και προσωπική ήτα της Τοκατλίδου και των κολλητών της.

Εμείς που δεν αντέχουμε άλλο την ληστεία που γίνεται σε βάρος μας απαντάμε, μην τολμήσετε να κάνετε πράξη αυτά που σχεδιάζετε… αυτό είναι προειδοποίηση. Ο οικογενειακός προγραμματισμός και το οικογενειακό εισόδημα του κόσμου δεν αντέχει άλλες κλεψιές, άλλα μέτρα λιτότητας. Αν θέλετε να έχετε την τύχη που είχαν και άλλοι χαραμοφάηδες σαν και του λόγου σας κάντε το. Εμείς θα βρεθούμε δίπλα σε όλους τους πολίτες που αρνούνται να συναινέσουν σε πολιτικές και μέτρα που τον οδηγούν στην εξαθλίωση, σε όλους όσους δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά δεν έχουν για να χάσουν.

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Ι   Κ Α Ι   Δ Ε Ν   Π Α Ζ Α Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε

Να συσταθεί άμεσα το Δημοτικό συμβούλιο Χαϊδαρίου και να μπλοκάρει το κλείσιμο και τις παράνομες αυξήσεις στα τροφεία, παίρνοντας απόφαση για κατάργηση των τροφείων.
Να είμαστε όλοι εκεί.

Να μπλοκαριστούν και να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κρατικών νομικών και φυσικών προσώπων όλων όσων έχουν και είχαν εμπλοκή με αυτούς.

Οι παιδικοί σταθμοί και η διαχείριση τους να περάσουν στα χέρια των γονιών των δασκάλων των εργαζομένων στη καθαριότητα και την σίτιση των παιδιών μας.

Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι

Να φύγουν τώρα οι άρπαγες και κλέφτες διαχειριστές νομικών ή άλλων προσώπων

Να επανακτήσουμε το κοινωνικό έργο και χαρακτήρα των παιδικών σταθμών και όχι να λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΥΜΩΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *