Δυο σφαλιάρες με παρενέργειες

Σαν βρεγμένες γάτες ήταν πολιτικάντηδες, και δημοσιογράφοι όταν πήγαν να σχολιάσουν τον ξυλοδαρμό του Κ. Χατζηδάκη. (Δέστε το βίντεο), Εδώ οι τηλεοπτικές εικόνες δεν τους έδιναν περιθώριο να μιλήσουν για προβοκάτορες-κουκουλοφόρους και τα σχετικά και γύρισαν τον δίσκο.

Εγιναν όλοι αντιμνημονιακοί, με κορώνες που σε άφηναν άφωνο –π.χ ο Γ. Ρωμανιάς έμμισθο στέλεχος της ΓΣΕΕ με τον γνωστό εργατοπροδοτικό ρόλο που έχει παίξει, έφτασε στο σημείο να λέει ότι «είμαστε μια χώρα υπό κατοχή με υπουργούς υπάλληλους του ΔΝΤ- ενώ ο Γ. Μανώλης της Ν.Δ δεν απέφυγε να πει για τον τρόμο που έχει καταλάβει, από το ξέσπασμα της λαϊκής οργής, όλους τους πολιτικούς, τους συστηματικούς συνδικαλιστές και τους μεγαλοδημοσιογράφους.

Ετσι κι αλλιώς αυτά τα δεκανίκια του συστήματος πάντα σε γυάλα ζούσαν και δεν τολμούσαν να έχουν την παραμικρή επαφή με τα λαϊκά στρώματα. Αν κάτι πρέπει να μας μείνει από το ξύλο που έφαγε ο βολευτής της Ν.Δ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που λαϊκός κόσμος, χωρίς να κρύβει τα πρόσωπα του και ξέροντας ότι θα γίνουν γνωστές οι ταυτότητες τους ορμούν και τουλουμιάζουν στο ξύλο έναν εκπρόσωπο του πολιτικού συστήματος. Και αυτό πρέπει να πει πάρα πολλά και σε πάρα πολλούς.

0 απαντήσεις στο “Δυο σφαλιάρες με παρενέργειες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *