Ψήφισμα απεργιακής συγκέντρωσης στην Εδεσσα

Η προσφυγή της χώρας μας στο μηχανισμό του ΔΝΤ και της ΕΕ, αποτελεί την επίσημη παράδοση της τύχης όλων των εργαζομένων, του μέλλοντος μας και το μέλλοντος των παιδιών μας, σε ένα απρόσωπο, μη εκλεγμένο, διεθνές διευθυντικό κέντρο, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικής.

Όσοι επί δεκαετίες έκαναν πάρτι κερδοσκοπίας στην πλάτη των εργαζομένων, έτυχαν απόλυτης φορολογικής ασυλίας και οδήγησαν στην υπερχρέωση των νοικοκυριών στις τράπεζες, μας κουνούν τώρα επιδεικτικά το δάχτυλο, ζητώντας νέες θυσίες, χωρίς τέλος, για να ξεπεράσουν την κρίση τους. Επενδύουν στο φόβο και τη σύγχυση, και με τη βοήθεια των στημένων ΜΜΕ, προσπαθούν να μας κάνουν να νοιώθουμε συνένοχοι στην αποτυχία τους.

Δεν θα πληρώσουμε εμείς για τη δική τους χρεοκοπία. Χρεοκοπημένο είναι το σύστημά τους και όχι όλοι εμείς, που μας ζητάνε να θυσιάσουμε τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τις δουλειές μας και τις ζωές μας. Δεν έχουμε αυταπάτες. Η συλλογική μας δράση είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να επιβάλλει την αποτροπή του μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

·         ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΝΤ
·         ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ  Ε.Ε.
·         ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
·         ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ
·         ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
·         ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
·         ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ!
ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!

—Η πορεία ήταν μαζική. Μαζί και τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην Έδεσσα. Μάλιστα έγινε κ συμβολική κατάληψη στη Νομαρχία αφού όλοι όσοι συμμετείχαν στην πορεία ανέβηκαν στον 3ο όροφο της Νομαρχίας φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό και δίνοντας το ψήφισμα στο Νομάρχη Πέλλας. Υπάρχει ελπίδα αρκεί να αντιδράσουμε!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *