Συνελεύσεις ενόψει της πανελλαδικής σύσκεψης της ΠΑΑΣ

image002Ξεκινούν οι διαδικασίες συνελεύσεων στις τοπικές πρωτοβουλίες αλλά και στα συναγωνιστικά σχήματα που δηλώνουν ότι παρακαλοθούν την προσπάθεια συγκρότησης της ΠΑΑΣ σε πανελλαδικό επίπεδο. Στη συζήτηση μπορούν να πάρουν μέρος σχήματα είτε αγωνιστές που το επιθυμούν, με κείμενα που μπορούν να αναρτηθούν στο μπλογκ της ΠΑΑΣ (http://p-a-a-s.blogspot.gr/) με ευθύνη του παναττικού συντονιστικού έτσι ώστε να υπάρξει δυνατότητα πανελλαδικής απεύθυνσης. Τα κείμενα μπορούν να αποστέλονται στο e-mail: protaas@gmail.com.

Στην πανελλαδική σύσκεψη, η οποία θα είναι ανοιχτή στο να την παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί, θα συμμετέχουν με δικαίωμα λόγου:

α) εκπρόσωποι από τις συγκροτημένες ΠΑΑΣ,

β) αγωνιστές που βρίσκονται σε διαδικασία συγκρότησής της στην περιοχή τους και δεν θα έχουν ολοκληρώσει την δημιουργία της μέχρι την πανελλαδική σύσκεψη

γ) εκπρόσωποι από συναγωνιστικά σχήματα που αναφέρονται στην ΠΑΑΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στα όργανα θα έχουν οι αγωνιστές που συμμετέχουν σε συγκροτημένες ΠΑΑΣ και σε συναγωνιστικά σχήματα που θα αποφασίσουν την ένταξή τους στο πανελλαδικά συγκροτημένο σχήμα και συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη, την επικαιροποίησή της και το κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση.
……………………………………………………………………………………………………………………………
ΠΡΟ-ΣΥΣΚΕΨΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ
Π.Α.Α.Σ. ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ – ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Μπροστά στη Σύσκεψη της Πανελλαδικής Συγκρότησης της Πρωτοβουλίας για την Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΣΟΕΕ, στις 26-27 Οκτώβρη, η Π.Α.Α.Σ. Δάφνης – Υμηττού – Νοτίων Προαστίων, καλεί σε ανοικτή συζήτηση όλους τους αγωνιστές που δραστηριοποιούνται σ’ αυτή, αλλά και κάθε αγωνιστή της γειτονιάς μας, κάθε λαϊκό άνθρωπο, εργαζόμενο, άνεργο ή νεολαίο, που θέλει να συμβάλει και να παίξει ουσιαστικό ρόλο, στην υπόθεση της λαϊκής αντίστασης ενάντια στη φτώχια, την ανεργία, την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και το φασισμό, το Σάββατο 12 Οκτώβρη, στις 6 μμ. στο Στέκι της Χαραυγής, Πεντέλης 12, Πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη.
………………………………………………………………………………………………………………..
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΑΠΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ενόψει της πανελλαδικής σύσκεψης της ΠΑΑΣ, συγκαλείται συνέλευση της ΚΑΑΠΑ Ξάνθης, την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 7:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο. Αντικείμενο της συνέλευσης είναι η συζήτηση πάνω στο Κάλεσμα του Παναττικού Συντονιστικού για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ, η συμμετοχή στην πανελλαδική σύσκεψη και η καλύτερη προπαγάνδιση και προετοιμασία της. Για την επιτυχία της συνέλευσης έχει ετοιμαστεί και μοιραστεί σε όλους τους συναγωνιστές τεύχος με το ανάλογο υλικό. Στη συνέλευση θα συζητηθεί επίσης η πραγματοποίηση ανοιχτής εκδήλωσης με περιεχόμενο τις πολιτικές εξελίξεις, την πρόταση και τους στόχους της ΠΑΑΣ.
Κίνηση Αντίστασης και Αντιιμπεριαλιστικής Πάλης Ξάνθης
………………………………………………………………………………………………………………..
Κάλεσμα στην Ηγουμενίτσα μπροστά στη πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ

Στην κατεύθυνση που ανέδειξε το «Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ» τον περασμένο Ιούλη, το Παναττικό Συντονιστικό της ΠΑΑΣ προχωράει στη διοργάνωση Πανελλαδικής Σσκεψης στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτώβρη, στην ΑΣΟΕΕ.

Για την καλύτερη προετοιμασία της σύσκεψης, η ΠΑΑΣ Θεσπρωτίας ήδη προχώρησε την Δευτέρα 07-10-2013, σε μια πρώτη προσυσκεψιακή συνέλευση, πάνω στα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που θέτει το κείμενο του καλέσματος, στα πολιτικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στο μεταξύ, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη παρέμβαση της ΠΑΑΣ στο λαϊκό και εργατικό κίνημα.

Αποφασίστηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια το μήνυμα της κοινής δράσης και αντίστασης της ΠΑΑΣ να φτάσει σε περιοχές και αγωνιστές που μέχρι σήμερα δεν είχαν την ευχέρεια να έρθουν σε επαφή με τη δράση και τις πρωτοβουλίες της.

Ακόμη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ανοιχτή προσυσκεψιακή εκδήλωση-συζήτηση στην Ηγουμενίτσα
στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» την Τετάρτη 23-10-2013

Για την πλατιά προπαγάνδιση της Πανελλαδικής Σύσκεψης και των εκδηλώσεων θα εκδοθούν αφίσα και πρόσκληση

Σε αυτή τη διαδικασία και στην πορεία προς την πανελλαδική συγκρότηση θέλει να συμβάλει και το βήμα ελεύθερου διαλόγου που ανοίγει στο ιστολόγιο (μπλογκ) της ΠΑΑΣ (p-a-a-s.blogspot.com), με δυνατότητα δημοσίευσης σύντομων πολιτικών κειμένων.

Ηγουμενίτσα 07-10-2013
Π. Α. Α. Σ. Θεσπρωτίας

antigeitonies.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *