Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο Παπανδρέου είναι προδότης

Δεν είναι κάτι καινούργιο  οι βουλευτές, ακόμα και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, στα κανάλια και στις συνεντεύξεις τους στις εφημερίδες να παρουσιάζονται, προς άγρα πελατών-ψηφοφόρων ή για να φτιάξουν το δικό τους πολιτικό προφίλ με κάποιες πολιτικές θέσεις τις οποίες αμέσως όταν τους στραβοκοιτάξει ο «τσομπάνης» τους τις αλλάζουν ριζικά.

Αυτό όμως που έγινε με τον Χρυσοχοϊδη είναι αξιοσημείωτο. (Δέστε το βίντεο από την «Ελληνοφρένεια»). Μέχρι και οι φιλοκυβερνητικές φυλλάδες τους πήραν στο δούλεμα. Ένα χαρακτηριστικό παραπολιτικό σχόλιο απ’ την «Ελευθεροτυπία».

«…Προ ημερών αγορεύοντας κάπου ο κ. Χρυσοχοΐδης, δήλωνε με στεντόρεια τη φωνή ότι “όποιος σήμερα μιλάει για επιμήκυνση κάνει κακό στην πατρίδα, διαπράττει προδοσία”!
Βεβαίως, ο πρώτος που μόλις λίγες μέρες πιο πριν υποτονθόριζε κατ’ αρχήν κι ύστερα βροντωδώς ομιλούσε για επιμήκυνση ήταν ο ίδιος ο Παπανδρέου!
Συνεπώς, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο Παπανδρέου είναι προδότης…».

0 απαντήσεις στο “Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο Παπανδρέου είναι προδότης”

  1. Τα μπέρδεψε λίγο και η Ελληνοφρένεια κι εσείς. Κι η επιμήκυνση είναι υποτίθεται μία επαναδιαπραγμάτευση αλλά δεν ταυτίζονται, για την ακρίβεια αυτή στην οποία αναφέρεται ο Χρυσοχοχοχο είναι το εντελώς αντίθετο. Καταστροφή θα ήταν -λέει- να σβήναμε ένα ποσοστό του χρέους, σωτηρία είναι να πληρώσουμε περισσότερα αργότερα και να μεταθέτουμε τη χρεωκοπία στο μέλλον, όταν θα είναι ακόμα επαχθέστερη.

  2. Με αφορμή την ομιλία της Λιάνας Κανέλλη στη βουλή, κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό, για το θέμα της παράδοσης του μισού Ελληνικού Αιγαίου από την Ελληνική Κυβέρνηση στους Τούρκους θα ήθελα να τονίσω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία Εφιαλτική Εξέλιξη για τα Εθνικά μας θέματα. Ο κ Παπανδρέου παραδίδει το μισό Ελληνικό Αιγαίο στους Τούρκους χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση ούτε από την ΝΔ ούτε από το υποτίθεται Εθνικιστικό ΛΑΟΣ, ούτε φυσικά από τον κατ’ εξοχήν άνθρωπο των Αμερικάνων στην Ελλάδα την Ντόρα Μητσοτάκη. Εξυφαίνεται μια συνωμοσία μέσα στη σιωπή και είναι προς τιμή του ΚΚΕ και της κας Κανέλλη που αναγάγουν το θέμα σε πρώτη προτεραιότητα. Φοβάμαι βέβαια ότι με μόνη την αντίδραση του ΚΚΕ (δεν ξέρω για την υπόλοιπη αριστερά (ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ) γιατί μας έχει συνηθίσει όταν μιλούμε για Εθνικά Θέματα να μας λέει Εθνικιστές) δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για θετική εξέλιξη. Εξ άλλου ο Ελληνικός λαός πνιγμένος μέσα στα οικονομικά προβλήματα της κρίσης λίγη προσοχή θα δώσει στο θέμα. Επίσης ο τύπος και η τηλεόραση έχει μηδενίσει το θέμα με εξαίρεση την εφημερίδα Ελευθεροτυπία που με αρκετά άρθρα (Κύρα Αδάμ κλπ) θέτει το θέμα συνεχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσουμε σε αυτή την συνωμοσία. Εύχομαι το θέμα να γίνει πρώτης προτεραιότητας στα δημοκρατικά μπλογκς τα μόνα σχεδόν που βρίσκονται έξω από την συνωμοσία αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *