Ξανά στο επίκεντρο η επέμβαση εισαγγελέα στο Ραδιομέγαρο

9b0d090c92b39b1aa4a71aacf961a922_LΠληθαίνουν και πάλι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για επέμβαση εισαγγελέα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής από το οποίο εδώ και τέσσερεις μήνες εκπέμπουν ελεύθερο πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία ανήκει σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς 32 απ’ αυτούς –μεταξύ των οποίων οι Ηλίας Βλαχονιάννης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Ανδρέας Κουτσούμπας, Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Τασσούλας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας- κατέθεσαν ερώτηση προς τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή σχετικά με τις προθέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει, ώστε, όπως οι ίδιοι σημειώνουν, «να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η …νομιμότητα στη ΔΤ».

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αύριο Πέμπτη αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία -η οποία εντάχθηκε εσπευσμένα στο νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας- που μεταξύ άλλων προβλέπει την επέκταση των δίμηνων συμβάσεων των εργαζομένων στον μεταβατικό φορέας της ΔΤ –ο οποίος επίσης θα λειτουργούσε μόνο για δύο μήνες προκειμένου στη συνέχεια να λειτουργήσει ο νέος φορέας- μέχρι τον Ιούνιο, παρακάμπτοντας με τον τρόπο αυτό κατάφωρα τόσο τον ΑΣΕΠ όσο και τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία του.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους 32 βουλευτές της Ν.Δ. κινείται και ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις στον Real FM έκανε λόγο και πάλι για επέμβαση εισαγγελέα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. «Είναι δουλειά του Υπουργείου Οικονομικών», όπως είπε, «να ζητήσει την επιστροφή του Ραδιομεγάρου», ενώ σχετικά με την επέμβαση εισαγγελέα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να φανταστεί να υπάρχει άλλος τρόπος.

Πηγή:.ertopen.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *