Η Βενεζουέλα στο… Ραδιομέγαρο – Δευτέρα, 21/10 στις 21:00, στο ‘Studio C’

bd4daaf020b1c25ce3f6070588503f90_LΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εβδομάδας Βενεζουέλαςστην Αθήνα, με στόχο την προώθηση του πολιτισμού της Βενεζουέλας στην Ελλάδα,  η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ), πραγματοποιούν μουσική και κινηματογραφική βραδιά στο Studio C, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στις 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

19:00:

  Χαιρετισμός Προέδρου της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ), κου Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

    Χαιρετισμός Επιτετραμμένης της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία, κας Hasdiris Quintana (Ασδίρις Κιντάνα).

19:30: Προβολή Βενεζολάνικης ταινίας «Καρτ Ποστάλ από το Λένιγκραντ» (διάρκεια 93′) σε σενάριο και σκηνοθεσία της Mariana Rondon. Πρόκειται για μια δραματική ταινία, που αφηγείται την ιστορία δυο παιδιών που μεγαλώνουν στη Βενεζουέλα, την δεκαετία του 1960, την περίοδο του πολέμου των αριστερών ανταρτών των Απελευθερωτικών Ένοπλων Δυνάμεων της  Βενεζουέλας (FALN) κατά του στρατού της δικτατορικής κυβέρνησης. Η ταινία ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2007.

21:00: Μουσική συναυλία από το βενεζολάνικο μουσικό σύνολο Antologia Tuyera (Αντολοχία Τουγιέρα). Τραγούδι: Ana Oropeza (Αννα Οροπέζα), Κιθάρα: Esteban Oropeza (Εστεμπάν Οροπέζα),  Κουάτρο-Άρπα: Gabriel Rodríguez (Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ).

Πηγή:ertopen.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *