Εκδήλωση διαλόγου για το 3ο Συνέδριο ΝΑΡ (Βίντεο)

ekd_nar_synedrio_asoee1Μαζική ήταν η 1η θεματική εκδήλωση-συζήτηση για το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ το Σάββατο 19 Οκτώβρη. θέμα της συζήτησης «Για μια σύγχρονη Κομμουνιστική στρατηγική και επαναστατική τακτική: Για την “κατάργηση της υπάρχουσας τάξης πραγμάτων”». Την εκδήλωση άνοιξε ο Μιχ. Ρίζος εκ μέρους της Π.Ε. του ΝΑΡ και της Οργάνωσης Αθήνας. Ακολούθησε η εισήγηση της Π.Ε. του ΝΑΡ από τον Αλέκο Αναγνωστάκη, στην οποία παρουσιάστηκαν οι Θέσεις και ειδικότερα τα ζητήματα τακτικής και στρατηγικής που αναδεικνύονται από τα προσυνεδριακά κείμενα του ΝΑΡ.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένας πολύ πλούσιος και γόνιμος διάλογος από τους καλεσμένους της εκδήλωσης, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους, σε μια συμβολή κριτικής, εμπλουτισμού και ανάπτυξης της συζήτησης για το ζήτημα-θέμα της εκδήλωσης. Γεμάτο το αμφιθέατρο, από όλες τις γενιές και ηλικίες των αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής πάλης και κομμουνιστικής αναζήτησης, για πολλές ώρες.

Στο πρώτο βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρακολουθούμε:Το άνοιγμα της εκδήλωσης απο τον Μιχάλη Ρίζο εκ μέρους της Π.Ε. του ΝΑΡ και την εισήγηση της Π.Ε. από τον Αλέκο Αναγνωστάκη.Eνώ στο δεύτερο τις παρεμβάσεις των Βασ. Λιόση, συγγραφέα και μέλος του συλλόγου μαρξιστικής σκέψης “Γ. Κορδάτος”, Γ. Νικολακόπουλου,εκπαιδευτικού και αγωνιστή του κινήματος, Χ. Σμυρνιώτη, συνδικαλιστή στο ΙΓΜΕ και Δ. Γράψα εκ μέρους του Κ.Σ. της νεολαίας Κομμουνσιτική Απελευθέρωση.

Πηγή:narnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *