«Η Μηχανή Αμλετ» στη μνήμη του Ντίμιτερ Γκότσεφ

HamletmachineΟ Ντίμιτερ Γκότσεφ σημάδεψε τη θεατρική πρωτοπορία στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες. Δεμένος στενά με τον Χάινερ Μίλερ και το έργο του, υπήρξε για την ομάδα μας ένα από τα σημεία αναφοράς της. Αυτό είναι αποτυπωμένο στην παράσταση της «Μηχανής Αμλετ», η οποία συνέπεσε να ολοκληρώνει τον κύκλο της τις μέρες του θανάτου του.

Η «ανοικείωση» θα τιμήσει το έργο του Ντίμιτερ Γκότσεφ με μια παρέκβαση στις δύο επόμενες παραστάσεις της «Μηχανής Αμλετ», το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτώβρη, τις οποίες αφιερώνουμε στη μνήμη του.

Xάινερ Μίλερ
Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΛΕΤ
περί της κοινωνικής χρησιμότητας των διανοούμενων

Τελευταίες παραστάσεις

Σάββατο 26 – Κυριακή 27 Οκτώβρη
Κυριακή   3 Νοέμβρη
Σάββατο  9  – Κυριακή 10 Νοέμβρη

Στο νεοκλασικό κτίριο της εφημερίδας «Κόντρα»
Αγαθουπόλεως 65 και Αχαρνών
Ωρα έναρξης 8:30

Είσοδος ελεύθερη

Μετά την παράσταση ακολουθεί συζήτηση

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε να κάνετε
κράτηση στο τηλέφωνο 6973930419

Δείτε το trailer της παράστασης: http://youtu.be/OOwgZmiZlb8

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο, τον συγγραφέα, την παράσταση και τους συντελεστές της μπορείτε να βρείτε στο www.anoikeiosi.gr

Πρόκειται για μια ρηξικέλευθη, ανατρεπτική προσέγγιση του κλασικού πλέον έργου του γερμανού δραματουργού, που συνδυάζει όλες τις παραστατικές τέχνες. Υποκριτική, μοντέρνος χορός, μουσική, βίντεο, γλυπτική, πίσω από τα οποία βρίσκεται μια πληθώρα δημιουργών, κι ένας ενδεκαμελής θίασος επί σκηνής, αναπτύσσονται στους χώρους ενός από τα εναπομείναντα νεοκλασικά κτίρια της περιοχής για να παρουσιάσουν τον δικό τους «διάλογο με την Ιστορία», όπως υποστηρίζει η ομάδα στο πολυσέλιδο πρόγραμμα-βιβλίο της παράστασης.

anoikeiosi-logo-big

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *