Ημέρα δράσης για την παιδεία στα σχολεία του Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου

image002ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι σύλλογοι γονέων των σχολείων του Λόφου, παρατηρώντας την συνεχή επιδείνωση των συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία μας, από την αρχή της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, αποφασίσαμε να μην μείνουμε παθητικοί θεατές.

Ήδη, ξεκίνησε η σχολική χρονιά με υπονόμευση των ολοήμερων, των τμημάτων ένταξης, κλείσιμο ολόκληρων τομέων στα ΕΠΑΛ ( δώρο για τους εργολάβους των ΙΕΚ), την ψήφιση ενός νέου νόμου για το Λύκειο, όπου σύμφωνα με ειδικούς θα το συρρικνώσει. Επίσης, η υποχρηματοδότηση όλων των σχολικών μονάδων δημιουργεί ελλείψεις μέχρι και στα στοιχειώδη.

Ως πρώτη κίνηση, διοργανώνουμε ημέρα δράσης για την Παιδεία. Δίνουμε το παρών, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, στην πλατεία του Λόφου. Μπορούμε να συμμετέχουμε στα εξής:

11π.μ.:
Μαθητικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες (ζωγραφική,παιχνίδι).
– Ανταλλακτικό παζάρι (παιδικών ρούχων και σχολικών ειδών).

4.30 μ.μ.: Συζήτηση με θέμα: <<Η απαξίωση του δημόσιου Σχολείου και οι επιπτώσεις στην ζωή των παιδιών μας>>. Θα συμμετέχουν, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, του συλλόγου δασκάλων « Έλλη Αλεξίου»,  της ΕΛΜΕ Περιστερίου και οι ίδιοι οι γονείς.

Μετά την συζήτηση, θα ακολουθήσουν μαθητικά μουσικά συγκροτήματα  και το μουσικό σχήμα των δασκάλων της << Έλλης Αλεξίου>>.  
    
    ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΛΟΦΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *