Η απάντηση του Νίκου Αδαμόπουλου στις συκοφαντίες της αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας Όλγας Κατημερτζή

DSC00951Η κ. Κατημερτζή σε ένα κρεσέντο λάσπης εφ όλης της ύλης απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου, του σωματείου μας και σε εμένα προσωπικά, δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια συκοφαντική επίθεση σε βάρος μου, χρησιμοποιώντας μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές. Εμφάνισε στο δημοτικό συμβούλιο μισθοδοτική μου κατάσταση κατασκευασμένη και σαφώς ανυπόγραφη, (που ευτυχώς και κράτησα) για να πει.. χοντρά ψέματα πως τάχα λαμβάνω υπερωρίες ενώ ταυτόχρονα είμαι σε συνδικαλιστική άδεια, με  στόχο την προσωπική μου συκοφάντηση και υπονόμευση για αντιπερισπασμό απέναντι σε καταγγελίες που κάναμε ως Σωματείο για πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως:

– Την παράνομη απόφαση τοποθέτησης προϊσταμένου  καθαριότητας, του κ. Καρβουνιάρη Δημητρίου αλλά και την προβληματική συμπεριφορά του στη συνέχεια ως τμηματάρχη, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί ένα νοσηρό αντεργατικό μεσαιωνικό καθεστώς στο γκαράζ .
– Πως συμπεριφέρεται υβριστικά και εκβιαστικά και συνολικά  με απαράδεκτο τρόπο απέναντι σε εργαζομένους.
– Πως παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας, καταστρατηγείται το 5θημερο με συνεχόμενη εργασία ακόμη και 10 ημερών, δεν υπάρχουν αναρτημένες υπηρεσίες και βάρδιες εργασίας, καταστρατηγούνται οι άδειες και τα ρεπό, δεν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
– Επιπλέον οι βεβαιώσεις υπερωριακής απασχόλησης , νυχτερινών  ωρών και αργιών δίνονται χωρίς το αυταπόδεικτο των καρτών εργασίας με διάφορα προσχήματα.
– Τα χιλιάδες ευρώ σωρευτικά που παίρνει χωρίς να δικαιούται με ψευδείς βεβαιώσεις από επιδόματα υπερωρίες κ.α. με την κάλυψη της δημοτικής αρχής.

Η απάντηση μου σ’ αυτή τη συκοφαντική σε βάρος μου επίθεση δόθηκε άμεσα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου, έχει δε συμπεριληφθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Με αίτημα μου έχω λάβει  όλα τα εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας μου επίσημα και ενυπόγραφα όλων των χρόνων και τα οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που αποδεικνύουν πως ουδέποτε έλαβα όλα αυτά τα χρόνια πρόσθετες παροχές, υπερωρίες κ.α.

Οι 60 απογευματινές ώρες και οι 15 Κυριακής που εμφανίζονται σε μία και μοναδική περίπτωση τον Μάρτη του  2008 δεν αφορά εμένα προσωπικά αλλά το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων του δήμου. Αιτία αυτής της παροχής, όπως πολύ καλά γνωρίζει η κα αντιδήμαρχος, είναι άλλες οφειλές του Δήμου που δόθηκαν προς όλους τους εργαζόμενους με αυτή την αιτιολογία.

Είναι γνωστό επίσης ότι με βάση τον νόμο, συνδικαλιστική πλήρη απαλλαγή έχω από το 2012 ως μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ. Το προηγούμενο διάστημα πέρα ορισμένων νόμιμων συνδικαλιστικών αδειών, ήμουν στην εργασία  μου και ουδέποτε και από κανέναν, ακόμη και από τους συκοφάντες μου, πέραν των όσων λέγονται στα καφενεία δεν έχω αναφερθεί για το αντίθετο.

Ο κ. Γκότσης είναι 3 χρόνια δήμαρχος και η κ. Κατημερτζή αντιδήμαρχος αντίστοιχα, ας αποδείξουν τις συκοφαντίες που λέγονται δεξιά και αριστερά σε βάρος μου και ας πράξουν αυτά που προβλέπονται και όχι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Ας  μη ξεχνούν πως  είναι η διοίκηση στον δήμο.

Τους προκαλώ λοιπόν ας δημοσιοποιήσουν όλα τα στοιχεία όπως επισήμως έχουμε ζητήσει από τις υπηρεσίες του Δήμου με αριθμό πρωτοκόλλου  38504/2013 για αυτά που έχουμε καταγγείλει. Τους προκαλώ επίσης να δημοσιοποιήσουν και να ελεγχθούν τα εκκαθαριστικά όλων των χρόνων του κ. Καρβουνιάρη που παρανόμως όρισαν ως προϊστάμενο και προστατεύουν και τότε θα εμφανιστούν πολλά που ίσως δεν γνωρίζουν.

Φαίνεται όμως πως η συγκάλυψη και η συνενοχή τους σε μια σειρά αντεργατικές επιλογές τους  έχει οδηγήσει εκτός ορίων.
Επιφυλάσσομαι  για περαιτέρω ενέργειες για την προάσπιση της αξιοπρέπειας μου όταν επισήμως παραλάβουμε τα πρακτικά του δημοτικού συμβούλιου.

Τέλος θεωρώ τουλάχιστον αντιδεοντολογικό για να μη πω «ανήθικο» να  έχει ανατεθεί σε τοπικό εκδότη και δημοσιογράφο η πρακτικογράφηση του δημοτικού συμβούλιου και να τα χρησιμοποιεί με συγκεκριμένη στόχευση το σωματείο, έμενα προσωπικά και συγκάλυψη των όσων καταγγέλλονται μέσω της εφημερίδας του πριν αυτά δοθούν επισήμως σε όλους για κάθε χρήση.

23- 10 – 2013
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *