ΚΚΕ(μ-λ)Η συκοφάντηση των αριστερών ιδεών δε θα περάσει!

kkeml_gr

Κάτω τα χέρια απ΄το λαό και τους αγώνες του!
Η συκοφάντηση των αριστερών ιδεών δε θα περάσει!

Η δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο με δύο νεκρούς κι έναν βαριά τραυματισμένο, που σχεδόν ακαριαία αποδόθηκε απ’ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τα παπαγαλάκια του, σε «τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της Χρυσής Αυγής», μόνο σε βάρος του λαϊκού κινήματος μπορεί να λειτουργήσει. Όποιος κι αν βρίσκεται από πίσω, δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το λαϊκό κίνημα αντίστασης, που αναπτύσσεται. Αντίθετα, έρχεται να ευνοήσει την αντιδραστική κυβερνητική πρακτική του τελευταίου διαστήματος ενάντια στις λαϊκές δυνάμεις και στις αριστερές οργανώσεις.

Η κυβέρνηση, σαν έτοιμη από καιρό, αφού έστρωσε το έδαφος με τη θεωρία των «δυο άκρων» κι αφού εξαπόστειλε στα κανάλια, τα αναλόγου φυράματος στελέχη της, να μιλούν για αντιπαράθεση μεταξύ «ακραίων δυνάμεων του φασισμού και της Αριστεράς», έσπευσε να υιοθετήσει την «τρομοκρατική εκδοχή» με ζήλο, που στην περίπτωση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και των δεκάδων μαχαιρωμάτων μεταναστών, δεν είδαμε.

Την ώρα που το αστικό πολιτικό σύστημα βολοδέρνει στα αδιέξοδά του, και στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών δανειστών και του ντόπιου κεφαλαίου, για νέα αντιλαϊκά μέτρα κι ακόμη μεγαλύτερη ληστρική αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας, μια δολοφονική ενέργεια όπως αυτή, έρχεται να λειτουργήσει για την κυβέρνηση ως αντιπερισπασμός που ευελπιστεί να τη βγάλει, έστω και προσωρινά, απ’ την κοινωνική απομόνωση.
Ως «από μηχανής θεός», ανοίγει το δρόμο για νέα επίθεση στα λαϊκά δημοκρατικά δικαιώματα και στη στοχοποίηση των δυνάμεων που αντιπαλεύουν την πολιτική της. Η δολοφονική αυτή ενέργεια, έρχεται να περιπλέξει το «κόντεμα» της «Χρυσής Αυγής», κάνοντας φανερό, ότι στην πραγματικότητα στρώνεται ο δρόμος για την καταστρατήγηση των λαϊκών αντιστάσεων, μέσω της ανοικτής καταστολής και της φασιστικοποίησης.

Οι λαϊκές δυνάμεις και οι οργανώσεις που αναφέρονται σε αυτές, δεν έχουν καμία σχέση με λογικές παρακράτους, «μπραβιλίκια» και υπόκοσμο, με τον οποίο επικοινωνούν, όχι μόνο η «Χρυσή Αυγή», αλλά και μηχανισμοί που υπέθαλψαν και καλλιέργησαν αυτές τις φασιστο-ομάδες.
Ο φασισμός κι η πολιτική που τον ανέδειξε και τον θρέφει, δεν αντιμετωπίζονται με δολοφονίες ή «συμβόλαια θανάτου», τύπου «ανθρώπων της νύχτας», αλλά με μαζικούς αγώνες και με κλιμάκωση του απεργιακού μετώπου.

Ο λαός δεν τρομοκρατείται, οι αγώνες δε συκοφαντούνται!

Καμιά εξίσωση των λαϊκών αγώνων με τη ναζιστική δράση δεν πρόκειται να περάσει!
Μόνη και σταθερή απάντηση στη βία του συστήματος, το δυνάμωμα των αντιστάσεων για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης!

1.11.2013

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *