Κίνημα και ενάντια στα εισιτήρια

Μετά το κίνημα ενάντια στα διόδια, τώρα από την Θεσσαλονίκη και με πρωτοβουλία της οργάνωσης «Ακρίβεια στοπ» ξεκίνησε κίνημα και ενάντια στα εισιτήρια. (Δείτε το βίντεο).

Εδώ να θυμίσουμε ότι αύριο, Κυριακή, το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων κάνει εξόρμηση σε αρκετά σημεία της Ελλάδας για το άνοιγμα των διοδίων και την κυκλοφορία των οδηγών χωρίς να πληρώνουν τα υπέρογκα χαράτσια που έχουν επιβάλλει οι μεγαλοεργολάβοι-κατασκευαστές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

“Όπως καταφέραμε να ακυρώσουμε την απόπειρα της κυβέρνησης να θέσει τον κρατικό μηχανισμό και την ΕΛ.ΑΣ. στην υπηρεσία των ιδιωτικών εταιριών, όπως κερδίσαμε τις δικαστικές αποφάσεις ενάντια στα αυθαίρετα της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ, όπως ματαιώσαμε την κατασκευή νέων σταθμών διοδίων, ΚΑΙ αυτή τη φορά συνεχίζουμε μαζικά, συλλογικά και οργανωμένα!

Προκαλούμε τους θρασύτατους μεγαλοεργολάβους να πάμε στα δικαστήρια ώστε να συναντηθούμε μπροστά στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποδείξουμε ποιος είναι ο παράνομος… Όταν ακόμα και πρώην κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται δημοσίως, ότι οι χαριστικές συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών οδών στους αεριτζήδες μεγαλοεργολάβους υλοποιήθηκαν μέσα από κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Δεν συζητήθηκαν ποτέ στην αρμόδια επιτροπή όλοι οι όροι της σύμβασης. Τα “ψιλά γράμματα” της σύμβασης δεν ήρθαν ποτέ στη Βουλή».

Κατόπιν τούτων, δηλώνουμε ότι δεν μας τρομοκρατούν. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τους αεριτζήδες και τους πολιτικούς υπαλλήλους τους! Συνεχίζουμε, επειδή έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, και καλούμε όλους τους πολίτες να μην πληρώνει κανείς το χαράτσι διοδίων”, τονίζει σε ανακοίνωση του το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων.

0 απαντήσεις στο “Κίνημα και ενάντια στα εισιτήρια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *