Καταγγελία για την τρίτη επίθεση στο στέκι της ΜΑΡΙΔΑ

maridaΤις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή 3 Νοεμβρίου, για μια ακόμη φορά τα γραφεία της δημοτικής κίνησης της ΜΑΡΙΔΑ έγιναν στόχος φασιστών σπάζοντας τα τζάμια της πρόσοψης. Η επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά τα αιματηρά γεγονότα στο Ν. Ηράκλειο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Είναι σαφές ότι ο μόνος ωφελημένος από την εκτέλεση των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο είναι η ηγεσία της δολοφονικής συμμορίας της ΧΑ, καθώς της δίνεται η δυνατότητα να θυματοποιηθεί, τη στιγμή που είχε από κάθε άποψη στριμωχτεί στην γωνία μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η προσπάθεια των εγκλείστων φασιστών στον Κορυδαλλό αλλά και του υπό κατηγορία Κασιδιάρη, καθ’ υπαγόρευση Μιχαλολιάκου, είναι να εμφανιστεί η ΧΑ σαν “αδίκως στοχοποιημένη, νόμιμη, ήρεμη πολιτική δύναμη”. Την ίδια στιγμή, “γνωστοί άγνωστοι” φασίστες, σαν πράξη αντεκδίκησης και σαν τρομοκρατική προειδοποίηση, σπάνε γραφεία τοπικών συλλογικοτήτων γνωστών για την αντιφασιστική τους δράση μέσα στο μαζικό κίνημα, όπως αυτό της ΜΑΡΙΔΑ στην Δάφνη.

Θυμίζουμε ότι πέρα από τις κατ’ επανάληψη επιθέσεις, με στόχο την καταστροφή των γραφείων της ΜΑΡΙΔΑ, πρόσφατα σε αντιφασιστική διαδήλωση στην Δάφνη κουμπουροφόρος “ειδικός φρουρός” άρχισε τους πυροβολισμούς για να διαφύγει στην συνέχεια και να παραμείνει ατιμώρητος, απολαμβάνοντας προφανώς, “υψηλής προστασίας”.

Δεν έχουμε την αυταπάτη ότι τον φασισμό θα τον εξαλείψει το αστικό καθεστώς καθώς το παρακράτος ήταν πάντα δεμένο με τους κρατικούς μηχανισμούς και τις μυστικές υπηρεσίες. Μόνο οι μαζικοί, οργανωμένοι αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού μπορούν να τους νικήσουν.

Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί και όχι ενέργειες αγνώστου προελεύσεως.

    Ούτε στη Δάφνη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.
    Κάτω η κυβέρνηση της τρόικας, ΕΕ, ΔΝΤ.
    Όλοι στη Γενική Απεγία στις 6 Νοέμβρη.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ
Μ.ΑΡΙ.Δ.Α Αρκαδίου 2 & Αγ. Βαρβάρας, Δάφνη
email: marida_dy@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *