Κυβέρνηση μαφιόζων

Με τον δικό του γνωστό τρόπο σχολίασε σήμερα ο Τζίμης Πανούσης τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο. (Δείτε το βίντεο).
Πέρα απ’ την πλάκα όμως η περίπτωση Πάγκαλου έχει και μια πολύ σοβαρή πλευρά. Αυτή που σχολίαζε εχτες η φυλλάδα του Μάκη Κουρή και στιγμάτιζε το φιλικό μας μπλογκ «Με άποψη» σε ανάρτησή του.

Το «Παρόν» πρωτοσέλιδα έγραφε ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι «δέσμιος» του Θ. Πάγκαλου και φοβάται να διώξει απ΄ την κυβέρνηση “παρά την ζημιά που κάνει”, για να συμπληρώσει στο ρεπορτάζ του ότι παρά την συμπεριφορά του Πάγκαλου που δεν διστάζει να προκαλέσει με την συμπεριφορά του τους πάντες και τα πάντα «Ο Γ. Παπανδρέου δεν θα τολμήσει ούτε αυτήν τη φορά να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να εκδιώξει απ’ την κυβέρνηση τον ανεξέλεγκτο αντιπρόεδρο. Θα περιοριστεί στις… διαρροές και το πολύ πολύ να τον “νουθετήσει” με την επιστροφή του στην Ελλάδα! Εμφανίζεται δηλαδή -για άλλη μια φορά- ο πρωθυπουργός δέσμιος, αιχμάλωτος του Παγκάλου, εγκλωβισμένος στην αδυναμία του να τον αντιμετωπίσει ευθέως και αποφασιστικά, φοβούμενος τα χειρότερα!».

Τι ακριβώς φοβάται ο κατά τύποις Ελληνας πρωθυπουργός; Η φυλλάδα «Δημοκρατία» μας λέει σήμερα πρωτοσέλιδα ότι ο Θ. Πάγκαλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου με την φράση: «Αν τολμήσει να με πειράξει θα τα πω όλα»!!!
Δεν ξέρουμε φυσικά τι ισχύει και τι όχι. Θα είμαστε καχύποπτοι όμως αν υποθέσουμε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γνωρίζει αρκετά και σοβαρά πράγματα για τις οικογενειακές μπίζνες-κομπίνες της οικογένειας Παπανδρέου (έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σ’ αυτές) και εκβιάζει τον ΓΑΠ ότι θα «ανοίξει το στόμα του» αν τυχόν πάει να του βάλει φρένο στην … Παγκάλειο συμπεριφορά του;
Και θα μπορούσε κανείς να μας χαρακτηρίσει κανείς υπερβολικούς –με δεδομένο ότι θα ισχύουν όλα τα παραπάνω- αν λέγαμε ότι τέτοιες καταστάσεις μόνο σε «μαφιόζικες οικογένειες» συναντάς που ο ένας εκβιάζει τον άλλον; (Και όλα αυτά στην πλάτη του ελληνικού λαού, για να μην ξεχνιόμαστε).

0 απαντήσεις στο “Κυβέρνηση μαφιόζων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *