Πανούσης-Πρετεντέρης

Τον δημοσιοκάφρο Γιάννη Πρετεντέρη είχε στο στόχαστρο του σήμερα ο Τζίμης Πανούσης σε μια απ’ συνηθισμένες του ραδιοφωνικές «συνεντεύξεις». Στα λίγα λεπτά που διαρκεί το βιντεάκι που φτιάξαμε (Δείτε το), οι χαρακτηρισμοί που εισπράττει το τσιράκι κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΔΟΛ, κλπ (πραγματικά θα θέλαμε να ξέραμε από πόσα ταμεία σιτίζεται ο Γιάννης Πρετεντέρης) μόνο ο Τζίμης Πανούσης θα μπορούσε να τους προσδιορίσει με τόση σαφήνεια.
Φυσικά άτομα σαν τον Πρετεντέρη είναι τόσο παχύδερμα, που δεν τους απασχολεί η σάτιρα όσα καυστική και να είναι, αρκεί να τσεπώνουν χοντρά το «μπαγιόκο» …

0 απαντήσεις στο “Πανούσης-Πρετεντέρης”

 1. @ Δηλαδή,αν του τα σπρώχνανε θα το βούλωνε,έτσι λες μεγάλε? Να μας έδινες το ονοματεπώνυμο κάποιου από τους τους πολλούς που του τα σπρωξανε για να το βουλώσει και το βούλωσε να πάμε και εμείς για δανεικά?

  Αφού η γλώσσα σας δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο σας γιατί το παίζετε και κριτές ρε μάγκες? "

  Συμφωνώ και επαυξάνω, γιατί κριτική σημαίνει ότι "ζεις" μέσα στο σύστημα και δεν το αντιμετωπίζεις "ιδεαλιστικά" … όπως πχ οισυνδικαλισμένοι εργατοπατέρες μας.

 2. @Ενω τον Τζιμακο δεν τον ενδιαφερει καθολου το μπαγιοκο…

  Δηλαδή,αν του τα σπρώχνανε θα το βούλωνε,έτσι λες μεγάλε? Να μας έδινες το ονοματεπώνυμο κάποιου από τους τους πολλούς που του τα σπρωξανε για να το βουλώσει και το βούλωσε να πάμε και εμείς για δανεικά?

  Αφού η γλώσσα σας δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο σας γιατί το παίζετε και κριτές ρε μάγκες?

 3. Ας μην είμαστε τόσο μηδενιστές…
  Ο Πανούσης είναι από τους λίγους που εκπροσωπούν άξια το χώρο της σάτυρας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *