Με μαύρο σκοτάδι περνάνε τα μέτρα

 black_ertΤο πολιτικό καθεστώς της «ελευθερίας», της «δημοκρατίας», της «ελεύθερης οικονομίας», της «ελεύθερης επικοινωνίας» και της απελευθερωμένης ασυδοσίας, έστειλε 8 διμοιρίες ΜΑΤ, αχάραγο, με προτεταμένα τα οπλοπολυβόλα, για να συλλάβουν το… κτίριο της ΕΡΤ και να περάσουν… χειροπέδες στην καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου!
 
Του Νίκου Μπογιόπουλου

Η τελευταία φορά που – τηρουμένων των ιστορικών αναλογιών – είχε γίνει κάτι τέτοιο ήταν στις 27 Απρίλη του 1941. Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα!

Η δικομματίλα των Σαμαρά – Βενιζέλου έστειλε τα ΜΑΤ να εισβάλουν στην ΕΡΤ μια μέρα μετά την παροχή ψηφιακών αδειών στους ιδιώτες – καναλάρχες! Μπήκαν στην ΕΡΤ την ώρα που φτιάχνουν νέες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου – σαν αυτή με την οποία μαύρισαν την ΕΡΤ – για να μαυρίσουν και τις Αμυντικές βιομηχανίες! Μπήκαν στην ΕΡΤ την ώρα που το πολιτικό τους σύστημα διαπρέπει από καθαριότητα, τούτη τη φορά με τις φορουποθέσεις του πρώην υπουργού Παπαντωνίου!  Μπήκαν στην ΕΡΤ την ώρα που “διαπραγματεύονται σκληρά” με την τρόικα, την ώρα που ετοιμάζουν πλειστηριασμούς για τα σπίτια των αφαιμαγμένων από τις τράπεζες, την ώρα που βάζουν… δακτύλιο (!) ακόμα και στα τζάκια των ξεπαγιασμένων!

Το «μαύρο» τους ολοκληρώθηκε με τον πιο μαύρο τρόπο! Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του με την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ έκαναν πραξικόπημα εναντίον του εαυτού τους, εναντίον της δικής τους νομιμότητας.

Αλλά βρήκαν την ημέρα: 7 Νοέμβρη 2013, δηλαδή, με το παλιό ημερολόγιο, 25 Οκτώβρη! Ανήμερα της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917! Ε, λοιπόν, τα κατάφεραν: Ο συμβολισμός που προκύπτει για το πού βρισκόμαστε και για το πού πρέπει να πάμε, είναι τέλειος!

ΥΓ: Δείτε το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου «25 Οκτώβρη (7 Νοέμβρη) 1917». Σαν σήμερα, στις 25 Οκτώβρη (7 Νοέμβρη) του 1917 η ανθρωπότητα έκανε ένα βήμα μπροστά. «Έκανε;» Ναι, εμείς λέμε ότι έκανε.

Πηγή:unfollow.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *