Σοκαριστικές ειδήσεις

Την περασμένη βδομάδα είχε ένα σοκαριστικό δημοσίευμα το «Ποντίκι». Εγραφε τότε ανάμεσα στα άλλα η εφημερίδα ότι «σε πολλά από τα μικρά διαμερίσματα που ζουν στοιβαγμένοι οι “φτωχοδιάβολοι”, τις μέρες της απόλυτης απόγνωσης και της απόλυτης θολούρας που φέρνει η πείνα, το μεσημεριανό τραπέζι “στρώνεται” με τα σκυλάκια που αρπάζουν από ηλικιωμένους και ηλικιωμένες κατοίκους της γειτονιάς».

Αναφερόταν η εφημερίδα στον έσχατο βαθμό εξαθλίωσης που βρίσκονται αρκετοί μετανάστες στην χώρα μας και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές όπως στη Μεσσηνία, την Ηλεία, την Άρτα και την Ηγουμενίτσα. (Ολο το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι εδώ).

Η είδηση που μας έρχεται τώρα απ’ την Άρτα –και την δημοσιοποίησε το Alter- είναι εξ ίσου σοκαριστική. Μετανάστες για να μην πεθάνουν απ’ την πείνα σκότωσαν μια γάτα και στην συνέχεια την έφαγαν. Αμέσως μετά οι μετανάστες αισθάνθηκαν αφόρητους πόνους και βρέθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί παραδέχτηκαν ότι είχαν φάει την γάτα η οποία όπως διαπιστώθηκε ότι είχε φάει νεκρό ποντίκι, το οποίο είχε δηλητηριαστεί με ποντικοφάρμακο, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν και οι μετανάστες.

Τι να σχολιάσεις σ’ αυτή την είδηση; Να αναζητήσεις ποιοι είναι αυτοί που αφού εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό το φτηνό εργατικό δυναμικό που τους πρόσφεραν οι μετανάστες, τώρα σε εποχές κρίσης, τους έχουν οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση; Τους ξέρουμε, αλλά τι μ’ αυτό; Δεν τους απασχολεί. Το πρόβλημα θα το νιώσουν όταν οι μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας παρατήσουν τα σκυλιά και τις γάτες και αρχίσουν να «τρώνε» τους πλουσίους.

0 απαντήσεις στο “Σοκαριστικές ειδήσεις”

  1. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *