Δημοσιοκαφρίλες

«Στην χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα συνελήφθη από λάθος ένα στέλεχος του Συνασπισμού». (Εννοεί τον αγωνιστή Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου).
Τόσο απλά παρουσιάζει το γεγονός της άγριας κακοποίησης από τους μπάτσους ο Βαγγέλης Καϊντες στο Mega. (Δείτε το βίντεο).
To γνωστό δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι των μπάτσων και της αντιτρομοκρατικής ολοκληρώνει το ρεπορτάζ του αναφέροντας την ανακοίνωση των μπάτσων ότι «οι καταγγελίες περί βιαιοπραγίες σε βάρος του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Χρειάζονται σχόλια;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

«Την Πέμπτη 13 Γενάρη άντρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν χωρίς καμία απολύτως αφορμή το μέλος του Συνασπισμού, Δημοσθένη Παπαδάτο, στην περιοχή του Βύρωνα κοντά στο σπίτι του. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής, αφού τον χτύπησαν, τον έβαλαν σε ένα αμάξι και τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ όπου τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, τον ξεγύμνωσαν και του έκαναν σωματικό έλεγχο. Αφού τον κράτησαν για πολλές ώρες, τον άφησαν ελεύθερο ισχυριζόμενοι ότι «έκαναν λάθος».

Το τελευταίο δείγμα βάρβαρης αστυνομικής τρομοκρατίας σε βάρος αγωνιζόμενων πολιτών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων περιστατικών που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποδεικνύουν ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας εντάσσεται σε ένα συνολικότερο σχέδιο τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ δίνει ρεσιτάλ στη λογική των ”πραιτόρων” και στη στρατηγικής της έντασης ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάμψει την αντίσταση της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας. Φαίνεται ότι με βάση το “επιχειρησιακό της σχέδιο” η Αντιτρομοκρατική έχει βγει παγανιά και συλλαμβάνει όποιον βρίσκει μπροστά της. Στο κλίμα αστυνομοκρατίας και ασυδοσίας των κατασταλτικών μηχανισμών που έχει εγκαθιδρύσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όλα επιτρέπονται. Στην Αργεντινή του Βιντέλα έρχονταν κουκουλοφόροι και αυτοκίνητα κάτω από το σπίτι σου και βρισκόσουν με τσιμεντένια παπούτσια στον ωκεανό.

Στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ έρχονται κουκουλοφόροι ράμπο της αντιτρομοκρατικής με τα όπλα προτεταμένα και ξαφνικά βρίσκεσαι γυμνός στα μπουντρούμια της αντιτρομοκρατικής να δέχεσαι τις κλωτσιές και τις μπουνιές των προστατών του πολίτη…

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί ερωτήματα σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Στην δημοκρατία που οραματίζεται και χτίζει το ΠΑΣΟΚ επιτρέπεται η απαγωγή πολιτών από αστυνομικούς με καλυμμένα πρόσωπα και παρατεταμένα όπλα; Στόχος της κυβέρνησης είναι να θέσει τον Συνασπισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ και όποια άλλη πολιτική οργάνωση αντιδρά εκτός νόμου; Επιτρέπεται να εκτοξεύονται συκοφαντίες από στελέχη της κυβέρνησης για σχέση ολόκληρων ιστορικών πολιτικών χώρων, με μεγάλη παρακαταθήκη αγώνων για την δημοκρατία και τις ελευθερίες, όπως αυτός της ανανεωτικής αριστεράς με την τρομοκρατία;

Απαιτούμε την απερίφραστη καταδίκη και τιμωρία των υπευθύνων της αντιτρομοκρατικής για την απαγωγή του μέλους του Συνασπισμού Παπαδάτου Δημοσθένη. Αν πιστεύουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα μας κάνουν να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε κάνουν λάθος. Καλούμε τη νεολαία και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες του αμέσως επόμενου διαστήματος για την ανατροπή της πιο βάρβαρης πολιτικής και της κυβέρνησης που την υλοποιεί».

0 απαντήσεις στο “Δημοσιοκαφρίλες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *