Τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών στο γνωστό τους ρόλο

Να απαντήσουμε δημόσια σε δυο e-mail που πήραμε και μας ρωτούνε γιατί δεν κάνουμε αναφορές για τις τελευταίες συλλήψεις που έκανε η «αντιτρομοκρατική». Ο λόγος είναι απλός. Η πληροφόρηση που έχουμε προέρχεται αποκλειστικά από τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών που ανακυκλώνουν αμάσητα όσα τους σερβίρουν οι μπάτσοι.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Εγραφε χτες μια φυλλάδα:

«Στη σύλληψη μίας 27χρονης Γερμανίδας, καθηγήτριας ξένων γλωσσών σε φροντιστήριο της Αθήνας, προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο των ερευνών της ευρείας επιχείρησης που άρχισε ένα 24ωρο νωρίτερα.

Η Γερμανίδα συνελήφθη στη Νέα Ιωνία και αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι της στον Περισσό.

Η 27χρονη ζει τους τελευταίους επτά μήνες στην Αθήνα. Πριν έμενε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον της μητέρας της 27χρονης εκκρεμεί από το 1993 διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στη Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF).

Η μητέρα της είχε παραδοθεί το 1999 στον Λίβανο και αφέθηκε ελεύθερη, αφού είχαν παραγραφεί τα αδικήματα εις βάρος της».

Για το ίδιο θέμα σήμερα υπάρχει διαμετρικά αντίθετη εκδοχή. Αντιγράφουμε από ημερήσια εφημερίδα:
«Διαψεύδουν οι Γερμανοί τις φήμες για την 27χρονη συλληφθείσα.
Διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή ότι δήθεν η συλληφθείσα στην Ελλάδα είναι κόρη τρομοκράτισσας το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και αστυνομίας της Γερμανίας.
Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει ύστερα από ενημέρωση της αστυνομίας, ανέφερε πως ο πατέρας της σκοτώθηκε στη Βιέννη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία και πως η μητέρα της αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρομοκρατία.
Ο πραγματικός της πατέρας επικοινώνησε με το γερμανικό πρακτορείο και ονομάζεται, Βόλφαν Μάγιερ».

Οσο για τα «αξιοποιήσιμα ευρήματα» – “καθαρά” όπλα και “σχέδιο 6σέλιδης προκήρυξης σε ηλεκτρονική μορφή”- που ανακοίνωσε ότι βρήκε η «αντιτρομοκρατική» να θυμίσουμε απλώς πόσο εύκολα «φυτεύει» και κατασκευάζει «γιάφκες» η ίδια βρόμικη υπηρεσία.

Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε για να το σχολιάσουμε μετά τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και όταν θα έχουμε μια σφαιρική αντίληψη για το τι πραγματικά συμβαίνει μ’ αυτή την ιστορία.

0 απαντήσεις στο “Τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών στο γνωστό τους ρόλο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *