Η αλληλεγγύη είναι πιο δυνατή από τις διώξεις Η αλληλεγγύη νίκησε!

8645379877_c617d03112_bΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ
Ο HASAN BIBER ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο πολιτικός κρατούμενος  ΗASAN BIBER ο οποίος ήταν στην 53η μέρα της απεργίας πείνας του που πραγματοποίησε για τη μη έκδοσή του στην Τουρκία.

Για τον ERDOGAN CAKIR  ο οποίος επίσης βρισκόταν στην 53η μέρα της απεργίας πείνας του, καθώς κρίνεται ετοιμοθάνατος σύμφωνα με την ιατρική κατάθεση, ο Άρειος Πάγος ανέβαλε την απόφαση της έκδοσής του για την ημερομηνία 22/11/2013 ημέρα Παρασκευή .

Ο HASAN BIBER μετά την απόφαση της μη έκδοσής του έδωσε τέλος στην απεργία πείνας που πραγματοποίησε, ενώ ο ERDOGAN CAKIR δέχτηκε την πρώτη νοσηλεία και περιμένει την απόφαση.
Από την ελληνική δικαιοσύνη περιμένουμε να κινηθεί με υπευθυνότητα και να αποφασίσει τη μη έκδοση του ERDOGAN CAKIRστη Γαλλία που βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ως Επιτροπή αλληλεγγύης  εκ μέρους των απεργών πείνας και των οικογενειών τους θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό τον αγώνα και καλούμε να συνεχίσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη για τον ERDOGAN CAKIR, για να μην εκδοθεί στην Γαλλία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *