Social Waste – «Στη γιορτή της Ουτοπίας» Καινούριος δίσκος

cover_sideSocial Waste «Στη γιορτή της Ουτοπίας»

Το ελληνικό hip hop συναντάει τον Καββαδία, τον Ναζίμ Χικμέτ, τον George Orwell, και τον Corto Maltese του Hugo Pratt. Tους απεργούς της Χαλυβουργίας, και τους ανθρακωρύχους της Asturias. Μιλάει με «τα λόγια του Γκαλεάνο», «συνδιαλέγεται» με τον Κεμάλ του Γκάτσου και του Χατζιδάκη, και απευθύνεται στον Άλκη Αλκαίο. Ταξιδεύει «στου κόσμου τα λιμάνια», υμνεί τους ταξιδευτές της ουτοπίας, και –πάνω απ’ όλα- εκφέρει ξανά -επιτέλους- λόγο κοινωνικοπολιτικό…

Οι Social Waste, το hip hop συγκρότημα από την Κρήτη, μετά από απουσία χρόνων από τη σκηνή, επιστρέφουν με νέα τραγούδια. Επίσης στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Χρήστος Στάικος (Ριζικός πρώην Βαβυλώνα), ο Γιώργης Νίκας (Αντίποινα), ο DJ Stigma, ο Βαγγέλης (DST8) και ο Michael Lener.
 
Το άλμπουμ «Στη γιορτή της Ουτοπίας» μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το site μας www.socialwaste.org και να το ακούσετε από το κανάλι μας στο youtube (https://www.youtube.com/infoatsocialwastecom) και από τη σελίδα μας στο SoundCloud (https://soundcloud.com/social-waste)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *