Αφεντικό Χτύπησε με Όπλο Μετανάστη Εργάτη και τον Απείλησε με …Χρυσή Αυγή

Öùôïãñáößá: ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÁÓÐÉÙÔÇÓΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Αθήνα 25/11/2013

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ  ΜΕ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εργάτης Μπασίρ Τάχερ  στην επιχείρηση διανομής υγραερίου  ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΚΟΥΚΑΣ χτυπήθηκε άγρια από τον εργοδότη του όταν ζήτησε να του δώσει τα μεροκάματα που του χρωστούσε που έφτασαν τις 2.300 ευρώ. Έχει έξι ράμματα πάνω από το μάτι και χτυπήματα στο χέρι. Δούλευε δεκαοκτώ μήνες στην επιχείρηση στη περιοχή Πόρτο Ράφτη.

Ακολουθεί η μαρτυρία του στην ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος:

«Την Κυριακή 24/11 στις 1μμ ζήτησα από το αφεντικό να με πληρώσει όπως είχαμε συμφωνήσει την τελευταία βδομάδα δηλ. να μου δίνει τα μεροκάματα κανονικά και να με ξεπληρώνει τμηματικά αυτά που μου χρωστούσε. Μου απάντησε έξαλλος  «σήκω φύγε, δεν έχω λεφτά να σου δώσω. Όλοι οι Πακιστανοί είσαστε σκατά, είσαστε βρόμικοι. Θα σας γαμήσω τη μάνα». Επέμενα  να τηρηθεί η συμφωνία μας.

Τότε το αφεντικό άρχισε να φωνάζει, μου έπιασε το χέρι και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα και φώναζε «πάρε αυτά.»  Τράβηξα το χέρι μου και τον ρώτησα γιατί τα κάνετε αυτά; Μετά μου έπιανε τα δάχτυλα και τα γύρναγε ανάποδα για να σπάσουν.

Το αφεντικό  πήγε και έπιασε μία πένσα και με απείλησε ότι αν τηλεφωνήσω στην Αστυνομία και δεν φύγω θα μου βγάλει τα νύχια!

«Θα σε στείλω σε ένα κουτί στο Πακιστάν και θα δούμε τότε τι μπορούν κάνουν οι μετανάστες.» Δεν έφυγα. Το αφεντικό πήγε στο συρτάρι και πήρε ένα πιστόλι και εκτός εαυτού το έβαλε επάνω στη καρδιά μου. Φώναζε «θα σε σκοτώσω, θα σε πετάξω πίσω στα αμπέλια και θα πω δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό.» Όταν πήγα λίγο πίσω γύρισε το πιστόλι ανάποδα και με χτύπησε πάνω από το μάτι.». Άρχισε να τρέχει αίμα. Πήγα να τηλεφωνήσω  στην Πακιστανική Κοινότητα  για να ενημερώσω.  Και τότε έβγαλε άλλο όπλο, μια καραμπίνα και με απειλούσε.

Μετά φώναξε: « Έχω τρεις φίλους μάγκες από την Χρυσή Αυγή. Θα πάμε σπίτι σου, στο τζαμί, θα σε βρούμε, νεκρός θα πας στο Πακιστάν εσύ και άλλοι.»

Υπέβαλα μήνυση χθές.»

Η μήνυση υποβλήθηκε αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Ασφάλεια Μαρκοπούλου με αριθμό πρωτοκόλλου 3009/14/10.

Το ερώτημα είναι αν η Αστυνομία έχει συλλάβει τον συγκεκριμένο διότι σύμφωνα με δικιά μας πληροφόρηση σήμερα ήταν στο μαγαζί του…

antiracismfascism.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *