Εκσυγχρονίζεται η Ν.Δ

Δεν ξέρουμε αν αντιληφθήκατε τις συγκλονιστικές αλλαγές που γίνονται αυτό τον καιρό στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την αλλαγή του σήματος του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς αναδιοργάνωσε και τον κομματικό μηχανισμό του κόμματος τοποθετώντας έμπειρα στελέχη με ακτινοβολία στις μάζες και ευρύτητα πνεύματος σε επιτελικές θέσεις του κόμματος.

Απ’ όλες αυτές τις αλλαγές ξεχωρίζει η τοποθέτηση της «ερευνητικής δημοσιογράφου» και παρτενέρ του Γ. Παπαγιάννη στο δελτίο του Extra3 σε καίρια θέση αναπληρώτρια γραμματείας της Ν.Δ. (μην θυμηθείτε τώρα τα «γαλλικά» που έχουν ανταλλάξει Παπαγιάννης-Ιακωβίδου, η μήνυση που κατέθεσε η τελευταία σε βάρος του Παπαγιάννη που οδήγησε τον τελευταίο να περάσει ένα βράδυ κρατούμενος σε αστυνομικό τμήμα κλπ. Περασμένα – ξεχασμένα. Τώρα και οι δυο αγγαλιά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κανάλι του Κουρή. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες δημοσιοκαφρικές οικογένειες).

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας. Η τοποθέτηση, λοιπόν, της Ιακωβίδου σε μια τόσο σημαντική θέση στον κομματικό μηχανισμό του κόμματος της Ν.Δ δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Τάνια Ιακωβίδου ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ και βασική γκεστ σταρ στις μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές σχολιάζοντας με τον εύστοχο τρόπο που την διακρίνει τα διαζύγια της «επικαιρότητας» τις αισθηματικές περιπέτειες «επωνύμων», την καλλιτεχνική πορεία τραγουδιστών και ηθοποιών.

Ο κατάλληλος άνθρωπος δηλαδή για να χαράξη την πολιτική γραμμή στο κόμμα της αξιοματικής αντιπολίτευσης. Οι φήμες πάντως που έφεραν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνει στην Τατιάνα Στεφανίδου να αναλάβει την χάραξη της πολιτικής στρατηγικής της Ν.Δ κρίνονται αβάσιμες.

Πηγή: Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *