Οπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου εισβάλλει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου

Οπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου εισβάλλει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου. Τα βίντεο που παρουσιάζουμε είναι από το ρεπορτάζ που είχαν τα τηλεοπτικά κανάλια Alter και Mega και δείχνουν ότι έπεσε στο καινό η προτροπή που έκανε σήμερα εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας μετανάστες Νίκος Γιαννόπουλος: «Τα κανάλια ας μην μας υποστηρίζουν, τουλάχιστον όμως μην λένε ψέματα».

Πέρα απ’ τους κεντρικούς παρουσιαστές ειδήσεων σ’ αυτά τα κανάλια έδωσαν και το παρόν για να συμβάλλουν στην κοινή τους προσπάθεια και οι βουλευτές του Καρατζαφύρερ. Ο Μπουμπούκος στο Αλτερ και ο Αϊβαλιώτης στο Mega.

Τα εμέσματα που εκτόξευσαν ενάντια στους απεργούς πείνας και τους συμπαραστάτες τους οι δημοσιοκάφροι από Mega σου έφερναν αηδία. Ειδικά ο Μανώλης Καψής και η Ολγα Τρέμη ήταν εξωφρενικοί και μάλιστα η τελευταία έδειξε να δυστροπεί όταν ο Παύλος Τσίμας δεν θέλησε να συμμετάσχει στην άθλια χορωδία τους λέγοντας κάποια αυτονόητα πράγματα που ξέφευγαν από τον χαβά που παιάνιζαν οι υπόλοιποι δημοσιοκάφροι του Mega.

0 απαντήσεις στο “Οπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου εισβάλλει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *