Οταν οι οπαδοί ξεμπροστιάζουν τις εξουσίες

   “Και οι δύο πράξεις ανυπακοής (σ.σ. Κίνημα κατά των διοδίων- Λαική αντίσταση στην Κερατέα), ασύνδετες μεταξύ τους, δείχνουν πολίτες που αρνούνται καθολικά την επέμβαση του κράτους ή των συμβαλλομένων με αυτό, αμφισβητώντας ευθέως τη νομιμότητα των κρατικών πράξεων, είτε εμπράκτως είτε με δικαστικές προσφυγές. Στο πλαίσιο αυτό, της απονομιμοποίησης του κράτους, μπορούμε να εντάξουμε και τα σποραδικά βίαια ξεσπάσματα οπαδών, που ολοένα πυκνώνουν, αλλά και τη βίαιη αντίδραση των αθιγγάνων του Μενιδίου στο θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε μοτοσικλετιστής αστυφύλακας.”

Nικος Ξυδάκης, “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, 09-01-2011
_________________________________________________________________

Έκπληξη προκαλεί μια ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ “Θύρα 4” σχετικά με την έκθεση της Αστ. Διεύθυνσης Μαγνησίας, η οποία αποτέλεσε τη βάση, ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί και να παίξει άνευ φιλάθλων στο επαναληπτικό ματς κυπέλλου με την ομάδα του Ολυμπιακού στις 02-02-2011 στη Θεσσαλονίκη.
Άθελά του (;), ο εν λόγω σύνδεσμος κηρήττει τ’ αυτονόητα, τα οποία δεν τολμούν να ψελίσουν -μολονότι τα ξέρουν- οι θρασύδειλοι υπηρέτες του πλέον διεφθαρμένου πολιτιοκοικονομικού συστήματος, που κρύβονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία, τα ανακριτικά γραφεία και τα τηλεοπτικά πάνελ. Όλους αυτούς δηλαδή, που αβασάνιστα υιοθετούν ό,τι βεβαιώνει κι ό,τι τους πασάρει η ΕΛ.ΑΣ. κατ’ εντολή του υπ. προ προ. πο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.
Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου από νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω από τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιούται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA. ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ».

askordoulakos

0 απαντήσεις στο “Οταν οι οπαδοί ξεμπροστιάζουν τις εξουσίες”

  1. Ο σύντροφος που έγραψε την ανάρτηση βάζει ερωτηματικό στο "Αθελα του" και φυσικά είναι πιθανόν να μην ασχολείται ενεργά με το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ

  2. πραγματικά ο συντάκτης του άρθρου κάνεις λάθος ότι άθελα λέχθηκαν κάποια πράγματα.
    Έκπληξη σίγουρα δεν είναι για όσους ασχολούνται ενεργά με το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ.

    Η τρομοκρατίας της εξουσίας δεν θα περάσει..

  3. Τα συγχαρητήριά μου για την ανάδειξη αυτής της ανακοίνωσης. Εάν παρακολουθήσετε για λίγο καιρό τις ανακοινώσεις της Θύρας 4 θα καταλάβετε ότι το συγκεκριμένο κείμενο δε βγήκε καθόλου άθελά τους. Γιατί ανήκουν στους συνδέσμους εκείνους που δεν κλείνουν τα μάτια στις κοινωνικές πραγματικότητες και λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *