Για την Δευτέρα διακόπη η δίκη για την υπόθεση των “Πυρήνων” ενώ οι δημοσιοκάφροι συνεχίζουν τον γνωστό τους ρόλο

Το ίδιο σκηνικό που είχε προηγηθεί και τις περασμένες μέρες επαναλήφθηκε και σήμερα στη δίκη για την υπόθεση της «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Οι διορισμένοι απ’ το δικαστήριο δικηγόροι αρνήθηκαν τον διορισμό τους και η δίκη διεκόπη για την Δευτέρα που μάλλον θα έχουμε την ίδια φάση με τους κατηγορουμένους να επιμένουν στα αρχικά τους αιτήματα.

Οι γνωστοί δημοσιοκάφροι που παρουσιάζουν την ρουφιανιά ως ρεπορτάζ ξεσάλωσαν και σήμερα (Εδώ το βίντεο από το Mega). Το έχουμε ξαναγράψει: Είναι κατάπτυστοι, αισχροί, αργυρώνητοι, ξεπουλημένα τομάρια που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι δημοσιοκάφροι οι οποίοι, για να υλοποιήσουν τις εντολές των εργοδοτών τους που έχουν ταχθεί (όχι με το αζημίωτο φυσικά) να υπηρετήσουν τις εντολές κυβέρνησης-τρόικας, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Γνωστό είναι επίσης ότι ο δημοσιοκάφρος Β. Καϊντές έχει αναλάβει να μετατρέψει τον τηλεοπτικό δίαυλο στον οποίο δουλεύει σαν γραφείο τύπου της «αντιτρομοκρατικής». Το είδαμε και σήμερα με αφορμή την σύλληψη από τους μπάτσους ενός νεαρού που παρουσιάζουν σαν μέλος των «Πυρήνων». Αν και στο παρελθόν ο ίδιος δημοσιοκάφρος είχε γίνει ρόμπα όταν αποδείχτηκε ότι τα «έγκυρα ρεπορτάζ» του δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αναμάσημα όσα του σερβίριζαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίζει την διατεταγμένη αποστολή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *