Ο τηλε-λακές της εξουσίας Μίμης Ανδρουλάκης

 Ο τηλε-λακές της εξουσίας Μίμης Ανδρουλάκης ξαναχτύπησε, προς μεγάλη ικανοποίηση των δεξιών φυλλάδων που προβάλλουν την δήλωση που έκανε σχετικά με τους απεργούς πείνας μετανάστες.

 «Και λέμε Αριστερά… Ποια Αριστερά; Είναι φασιστική συμπεριφορά όλη αυτή που συμβαίνει στα Πανεπιστήμια. Να τους πουν: “Παιδιά, έχετε δίκιο, μετανάστες βγέστε έξω, σε μια ώρα θα έχετε φύγει όλοι έξω, δεν είναι η δουλειά σας εδώ μέσα”. Και να το πουν οι ίδιοι οι φοιτητές, οι ίδιες οι παρατάξεις, ο πρύτανης. Τους πήγαν οι άλλοι τώρα εκεί, οι δήθεν προοδευτικοί», δήλωσε ο πολιτικάντης.

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε καν την δήλωσή του. Και ο Ανδρουλάκης είναι ένας απ’ τους πρώην αριστερούς που εξαργύρωσαν την αντιδικτατορική τους δράση και το πέρασμα τους από το ΚΚΕ με το να βρεθούν στην κομματική νομενκλατούρα του ΠΑΣΟΚ και να μεταβληθούν σε θλιβεροί απολογητές του καπιταλιστικού συστήματος.

0 απαντήσεις στο “Ο τηλε-λακές της εξουσίας Μίμης Ανδρουλάκης”

  1. ΜΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΟΥ ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑΣ ΤΟ 1999. Α ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *