Προσχήματα

aigyptiosΤης Αντας Ψαρρά

Ανήμερα της ψηφοφορίας που έκανε δεκτή από τη Βουλή την άρση ασυλίας του, ο τ. δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στο ραδιόφωνο του Ν. Χατζηνικολάου ο οποίος του ζήτησε να τοποθετηθεί με αφορμή την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας για τη Χ.Α. και τη νέα δημοσκοπική της άνοδο.
«Διαφώνησα και τότε με τον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα και είπα ότι φοβάμαι ότι θα έχουμε μια δεύτερη Χρυσαυγιάδα. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων μισή ώρα Χρυσαυγιάδα. Καλύτερα να δεθεί η υπόθεση, να ενημερωθούμε μια και έξω και να πάμε στο τελικό διά ταύτα. Διαφορετικά, από το 8 θα πάνε στο 10 και από το 10 στο 12» δήλωσε συμπληρώνοντας μάλιστα ότι το 80% όσων την ψηφίζουν το κάνουν… από εκδίκηση προς τη Ν.Δ.

Το να ψηφίζει κάποιος ναζιστικό κόμμα για… εκδίκηση είναι ένα θέμα που άπτεται πολλών επιστημών. Το να επαναλαμβάνεται όμως από πολιτικούς και δημοσιογράφους με τόση επιμονή και μάλιστα προκαταβολικά η αναγκαιότητα «να δεθεί πλήρως η υπόθεση, διαφορετικά θα γυρίσει μπούμερανγκ» (κι εδώ ας θυμηθούν όλοι τις παλιότερες και χωρίς αντιρρήσεις διαρροές σε άλλες δικαστικές υποθέσεις με μονοθεματικά «δικαστικά» δελτία ) ή ότι «κάποιοι τροφοδοτούν με διαρροές τα ΜΜΕ» μοιάζει κάπως παράξενο στην καλύτερη περίπτωση!

Τι δεν καταλαβαίνουν ο κύριος Κακλαμάνης και ο καλός δημοσιογράφος από τις χιλιάδες σελίδων δικογραφίας γεμάτες μαρτυρίες, τα μαχαίρια, τις σιδηρογροθιές, τα κουμπούρια, τις σβάστικες, τα παραστρατιωτικά ένστολα τάγματα που ασκούνται στο ξύλο και στο σημάδι, τους φακέλους με τις επιθέσεις και τις δολοφονίες μεταναστών, τους ξυλοδαρμούς πολιτών και δημοσιογράφων, τα τάγματα εφόδου, τις οδηγίες του Γκέμπελς στα νέα μέλη, τους ένστολους παραστάτες της Χ.Α., τις επιθέσεις στο ΚΚΕ και τέλος τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Πόσο δεμένη πρέπει να είναι τελικά η υπόθεση για να αντιληφθούν ακόμα κι αυτοί ότι πρόκειται για εγκληματική ναζιστική συμμορία και όχι μόνο!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 12.12.13

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *