Αντε τώρα να μην θυμηθείς το παλιό αναρχικό σύνθημα ….

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Συνασπισμός έδειχνε ιδιαίτερο ζήλο για τα ζητήματα που αφορούν τα «όργανα της τάξεως» που υπηρετούν στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους –μέχρι περιοδική έκδοση έχει για πάρτι τους-, τώρα μαθαίνουμε και για τον θαυμασμό που εκδηλώνει ο πρόεδρος του για τους αρχιρασοφόρους.

Απ’ ότι διαβάζουμε στις φυλλάδες ο πρόεδρος του ΣΥΝ συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι και ούτε λίγο ούτε πολύ του έκανε την αγιογραφία του: «Εκτιμάμε ιδιαίτερα τη στάση του Πατριαρχείου που με την οικουμενική του οπτική παρεμβαίνει στα μεγάλα προβλήματα των καιρών μας και εργάζεται για τη φιλία των λαών, την ειρήνη, για την καταπολέμηση της φτώχειας, για την προστασία του περιβάλλοντος» είπε ο Τσίπρας στον αρχιρασοφόρο.

Σε ένα κόμμα όπου ο τυχοδιωκτισμός και ο οπορτουνισμός του δεν έχει όρια αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη. Βουτηγμένοι στον εκλογικό κρετινισμό οι ευρωλιγούρηδες και θεσμολάγνοι που συχνάζουν στον Συνασπισμό τσαλαβουτούν στα μαντριά που συχνάζει το θρησκόληπτο ποίμνιο μήπως υπάρχει και κανένα «αριστερό» πρόβατο που θα ξεφύγει απ’ ..την Λιάνα Κανέλλη.

Αντε τώρα να μην θυμηθείς το παλιό αναρχικό σύνθημα που έλεγε ότι «Όταν ο τελευταίος παπάς κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου μπάτσου τότε ο λαός θα ευτυχήσει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *