Αργυρώνητα μαρκούτσια του συστήματος

Συμφωνούμε απόλυτα με τον σημερινό «Ριζοσπάστη» που χαρακτηρίζει «προβοκάτορα» και «άθλιο» τον Γιάννη Πρετεντέρη γιατί στην χθεσινή του τηλεοπτική εκπομπή στο Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό κάνάλι «έφτασε να βάζει στο ίδιο τσουβάλι όσους κινητοποιούνται στα διόδια με αυτούς που πουλάνε ηρωίνη»!

Ευτυχώς που είναι πολύ πλούσιο το ελληνικό λεξιλόγιο και δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε «κοσμητικά επίθετα» για να αποδώσουμε στους ομόσταυλους του Πρετεντέρη που σήμερα το μεσημέρι έχυσαν τόνους λάσπη τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
«Αδιαφορούν για την ταλαιπωρία των πολιτών» λέει ο ένας, «δεν κάνουν σεβαστές τις αποφάσεις των δικαστηρίων που βγάζει τις απεργίες τους παράνομες και καταχρηστικές» συμπληρώνει ο άλλος, για να ρθεί ο Λιάρος και να απειλήσει ανοιχτά τους εργαζόμενους που είναι σε κινητοποιήσεις λέγοντας ότι αφού είμαστε «υπό επιτροπεία της τρόϊκας» αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις «θα μας επιβάλλει ιδιωτικοποίηση των ΜΜΕ».

Ανάλογοι αντιμετώπιση είχαν από το συγκεκριμένο κανάλι και οι νοσοκομειακοί γιατροί που σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, η οποία και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. (Για την ρεπόρτερ του Mega η γιατρός ένιωσε «αδιαθεσία από τα σπρωξίματα», ενώ του κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων Λιάρου «δεν του έρχεται καλά η εικόνα επιστήμονες να συγκρούονται με τα ΜΑΤ).

Τα δημοσιοκαφρικά τσουτσέκια, τα αργυρώνητα μαρκούτσια του συστήματος, τα Megaλα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια της κυβερνητικής πολιτικής, πολύ σύντομα δεν θα αρκεστούν να κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι, όπως λέει το βίντεο, ούτε θα τους καλύπτει η ασφάλεια από τους μπάτσους-σωματοφύλακες που έχουν οι περισσότεροι απ’ αυτούς. Ο βρόμικος ρόλος τους δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

2 απαντήσεις στο “Αργυρώνητα μαρκούτσια του συστήματος”

  1. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
    θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΠΑΠΑΧΕΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

  2. Μήπως στα κανάλια που δουλεύουν κάποιοι αλήτες έχουν ταυτόχρονα και συμβόλαια εκμετάλλευσης διοδίων;

    Καθόλου απίθανο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *