Δεν πρηρώνουμε ούτε ένα euro στα τροφεία

 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ € ΣΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Για αυτούς που ψήφισαν τα νέα μέτρα οι  αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών Χαϊδαρίου είναι γεγονός.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου για την πρωτοφανή εκβιαστική άσκηση εξουσίας στα δίκαια αιτήματα των γονέων Χαϊδαρίου. Καταγγέλλουμε επίσης όλους όσους με την στάση τους, εναποθέτουν για το μέλλον μια νέα ρύθμιση, πιο υποφερτή, των αυξήσεων αλλά και όσους θεωρούν ότι στο μέλλον θα πρέπει να πληρώσουμε τα τροφεία ως έχουν. Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που ασκούν αυθαίρετες εκβιαστικές και λαοπλάνες μορφές προσέγγισης και εξουσίας στους πολίτες.

Έχουν αυταπάτες όσοι πιστεύουν ότι, από δω και στο εξής όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η άρνηση μας μέρα με τη μέρα δυναμώνει με στόχο, να μην πληρώσουμε τροφεία για την άμεση κατάργηση τους.

Οι θέσεις μας για τα τμήματα και τις δομές του δήμου που έκλεισαν ή θα κλείσουν, για τους απολυμένους -απλήρωτους συμβασιούχους και τους εργαζόμενους. Οι προτάσεις μας για τα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια την δημόσια περιουσία μας και τι πρέπει να κάνουμε, είναι καθαρές.

Καλούμε τον Σύλλογο παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Χαϊδαρίου να καλέσει άμεσα σε ανοιχτή γενική συνέλευση με την συμμετοχή των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ανεξαρτήτου ειδικότητας. Το θέμα δεν αφορά μόνο τους γονείς.

Ως πρωτοβουλία Χαϊδαρίου προτείνουμε

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση, να μην πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ το μήνα Φεβρουάριο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για άνοιγμα και έλενχο όλων όσων διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παιδικών σταθμών.

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για αποκλεισμό της Μιλένιουμ (ως εμπλεκόμενη τράπεζα)

Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση για διαδήλωση διαμαρτυρίας το συντομότερο.

Πηγή: Γονείς στα Δυτικά της πόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *