Λίγη συμπαράσταση στον Μιχάλη Λιάπη…

 

ΛιάπηςΣας έχει συμβεί ποτέ να τρέχετε να μαζέψετε από το τμήμα το μικρό σας ξάδερφο γιατί οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και άδεια; Τα κάνουν συχνά αυτά τα μικρά ξαδέρφια – ειδικά όταν είναι στην εφηβεία. Ε, τελικά τέτοια συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες…

Μόνο που στην περίπτωση του Μιχάλη Λιάπη, το όχημα ήταν ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, που το οδηγούσε χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα. Και κάτι ακόμη: είχε πλαστές πινακίδες, αφού οι κανονικές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν κατατεθεί στην Εφορία – μη γελάτε, πολλοί συμπολίτες μας το κάνουν για να μην πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας, που έχουν καταστεί δυσβάσταχτα στις μέρες μας.

Λίγη συμπαράσταση στον πρώην υπουργό. Το στέλεχος της ΝΔ που του κολλήσατε το παρατσούκλι «ο εξάδερφος με το λάθος επώνυμο» – γιατί άραγε; Που κάποτε τον κατηγορούσατε ότι ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Siemens και τις προμήθειες του ΟΣΕ – καταφανώς άδικα, αφού ο άνθρωπος δεν έχει να πληρώσει ούτε τα τέλη κυκλοφορίας του Touareg. Που έμεινε χαραγμένος στις καρδιές όλων σας για τις επιδόσεις του στο greek kamaki, ένα καθαρά ελληνικό άθλημα που απαιτεί επίπονη και καθημερινή εξάσκηση, ακόμη και από σκάλα ελικοπτέρου, από μικροφώνου, ακόμη και εντός του Μουσείου της Ακρόπολης.

Πάντως η αχαριστία του κόσμου δεν έχει όριο. Από την ώρα που μαθεύτηκε η είδηση, όλοι να σπεύσουν να επιχαίρουν. Κανένας δεν σκέφτηκε ποια ανθρώπινη ιστορία μπορεί να κρύβεται πίσω από την είδηση, ποιο δράμα και ποια πτώση του τραγικού ήρωα τον ώθησε να περάσει με κόκκινο αψηφώντας κάθε κανόνα, τι ώθησε τελοσπάντων τον Μιχάλη Λιάπη να προσχωρήσει στο κίνημα των «τζαμπατζήδων», όπως το ονομάζουν οι πνευματικοί ταγοί αυτής της χώρας.

Εμείς εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον πρώην υπουργό και του προτείνουμε να μας ανοίξει την καρδιά του – ει δυνατόν και το πόθεν έσχες του. Έτσι, για να παραδειγματιστούν και τα τωρινά στελέχη της κυβέρνησης για το τι σημαίνει η άνοδος και η πτώση της «εγκόσμιας δόξας».

Από τη στήλη Κατάσταση Εξαίρεσης του UNFOLLOW 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *